[]

navigasyon cihazı

hangisi iyidir?

bütçe: 250-400 tl arası.


 
garmin ya da varsa haritasi navigon olan biri


  • pollyx  (17.09.12 19:31:38) 
tomtom iyidir


  • walkingdeath  (17.09.12 19:32:56) 
Garmin ya da Magellan.


  • pozzecco  (17.09.12 20:18:23) 
herkes farklı bir şey diyor ya :)

www.hepsiburada.com

bu nasıldır bu arada?
  • sanal uyku  (17.09.12 20:20:03) 
aletin hangi navigasyon yazilimini hangi haritayi kullandigi tercihinizi degistirecek öncelikli madde olmali.. basarsoft kullanan bir navi, ya da navigon kullanan bir navi tercih etmenizi öneririm..


  • pollyx  (17.09.12 20:24:07 ~ 20:25:06) 
verdiğim linkteki başarsoft kullanıyor. donanım özelliklerine bakınca da çok güzel duruyor. ama next nasıldır, bu modeli nasıldır fikrim yok pek. bir de uyduya bağlanma hızı da önemli tabi. bu model nasıl onu da bilmiyorum hiç, internette o konuda yavaş kalıyor falan yazanlar olmuş.


  • sanal uyku  (17.09.12 20:39:47) 
garmini rodop daglarindan otomobille gecerken kullandim.. ayni anda iphone'un navigasyonu da acikti.. iphone zaman zaman gps sinyalini kaybetti ancak garminde en kücük kopma olmadi.. cihaz sadece ilk acildiginda gps sinyalini bulmak icin zaman gecer.. atiyorum türkiyeden almanyaya ucakla gidersiniz ve alaeti türkiyede kapatip almanyada acarsiniz.. iste o zaman 5 hatta konumunuza göre belki 10 dk sürer bu ancak ondan sonra acip kapattiginizda birkac saniye icinde sinyali bulacaktir.. bilindik markalara yönelmenizde yarar var.. tomtom ya da garmin iyidir..
ya da 400 liraya bir iphoen 3gs alin onu kullanin navigasyon aleti olarak.. arada internete girersiniz hem..

  • pollyx  (17.09.12 20:56:51 ~ 20:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.