[]

Oyun Tavsiyesi Falan

Geforce GTX 670'li, SSD'li, i5 işlemcili, 8 gb ram'li, adamakıllı bir oyun bilgisayarı toparladım.

Lakin ki oyun ortamlarından birkaç senedir uzağım. Assasins Creed, Diablo 3, Battlefield... vs bir sürü güzel oyun var ve oynayacağım oyunları orijinal almak istiyorum. Hal böyle olunca biraz seçici olmam gerekiyor. Zira bütçem sınırlı.

Diablo 1&2'yi oynayıp bitirmişliğim var. Diablo 3'e bakıyorum, biraz işler değişmiş gibi. Single player olarak, belirli bir hikayeyi takip etmiyor muyuz? Auction House olayları falan ne? Multiplayer hadisesi nasıl oluyor? Karakter kasma olayı ne? Benim mantığım, oyunu oynarım hikayeyi bitiririm şeklinde. Diablo 3, World of Warcraft gibisinden bi şey mi olmuş? Eğer öyleyse hiç bulaşmayacağım.

Assasins Creed, Battlefield nasıl? Simülasyon, strateji tavsiyeleriniz neler?

Kısaca ben ne oynayayım arkadaş? Şu ekran kartını çalıştırayım artıkın.

 
battlefield oynuyorum ben bitek. oyunu oynarım hikayeyi bitiririm diye oynayacaksan alma da, multiplayer gerçekten güzel.


  • esenbogan  (17.09.12 01:25:03 ~ 01:27:47) 
Assasin's creed revelations oyununu kesinlikle al dostum pişman olacağını düşünmüyorum


  • orixim  (17.09.12 01:36:41) 
şu ana kadar sadece batman arkham city zorladı ekran kartımı mesela, o açıdan tatmin olabilirsin. aradığın tarzda olabilir. illa orijinal alacam diyosan pahalıydı son baktığımda. o yüzden ondan önceki oyun batman arkham asylum'ı oynayabilirsin. vakit ayırırım diyosan da skyrim oyna. sıkıldıkça dağ tepe gezmek için bile oynanır.


  • rebellion  (17.09.12 01:56:29) 
modern warfare'lara başla derim.
prototype'i dene
batman: arkham city de çok iyi.
portal 2 çıktı. o da iyidir.
assassins creed'den ziyade god of war'ı tercih ederim ben.
gta 4 ü de oynayabilirsin.

bunların hepsinde hikaye hakkaten sağlam. ben seviyorum yani. ilk aklıma gelenler bunlar.
  • non fui fui non sum non curo  (17.09.12 01:58:47) 
assassin's creed abi. ilkinden itibaren oyna ama, seri bağlı gidiyor. bir iki youtube'dan filan izle, biraz ısınırsan mutlak al. pişman olmazsın. deli gibi yeni oyunu bekliyorum ben şimdi.


  • cagdas donem kuramcisi  (17.09.12 02:27:51) 
Assassin's Creed eğer biraz da ingilizcen varsa çok iyi. 1.'yi izle 2.yi mutlaka oyna ikinciyi atlama.


  • erobur  (17.09.12 04:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.