[]

araba boyası.

gri renkli arabamızı başka bir arabanın dikiz aynasına sürttürdük. şimdi baktım siyah bir iz kalmış, kolonyalı mendille biraz bastırınca çıkar gibi oldu ama çok da çıkmadı. anlayabildiğimiz kadarıyla, ve ümidimiz de bu yönde, diğer arabanın arabanın izi geçmiş sadece bizimkine. yoksa bizimkinin boyası mı gitmiştir? ama silince geçer gibi olmazdı öyle olsa değil mi? değil mi?

sadece iz geçmiş olduğunu düşünürsek nasıl gider peki bu iz? benzincilerde vs. bunun için özel sprey gibi bir mamul var mıdır?


 
pasta cila dene öncelikle geçmezse çare lokal boya.


  • jackyr  (16.09.12 22:21:58) 
çok derin bir şey değilse tinerle silebilirsin.


  • royal  (16.09.12 22:27:41 ~ 22:27:53) 
Bak şimdi, beni dinle..

En yakın markete gidip, bir şişe beyaz renkli Cif al gel. Çiziğin olduğu yere bolca dök. Su çekme özelliği olan iyi bir penye ile yuvarlak çizerek ve iyice sürterek ovala.

Hemen çıkar..

Artanı da koy bagajına. Lazım olur.
  • anteelope_  (16.09.12 22:33:03) 
peki aseton daha da bok eder mi?


  • sanat guresi  (16.09.12 22:33:16) 
cif aşındırır yapma yahu.


  • keller  (16.09.12 22:38:36) 
boyaya cif sürülüp bir de ovalanır mı arkadaş. yapma etme..
mazot olabilir ama. arabaya sıçrayan asfalt , zift lekesi için de mazot ya da benzin kullanılıyor zaten.
bunlar olmazsa pasta cila halleder zaten. lokal boyaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.
  • buubuu  (16.09.12 22:52:30) 
sürtme durumunda eğer senin boyan diğer araca geçtiyse mecburen arabanın boyanması lazım. ama diğer arabanın boyası sana geçtiyse sıkıntı yok, pasta cila yaptırıyosun geçiyo. arabaya cif sürmenin bi zararı olmaz ama gereksiz şu anda.


  • mosakale  (16.09.12 23:42:13 ~ 23:42:39) 
pasta + cila fine very fine falan işini görür.


  • mr fusion  (16.09.12 23:42:21) 
he bir de sürttüğünüz aracın da masrafı varsa karşılamışsınızdır diye umuyorum.


  • royal  (17.09.12 00:35:02) 
Çizik çok derin değilse, Cif ile ovabilirsin yavaş yavaş.
Biraz daha derin ise, pasta cila kullanmalısın..

Pasta cila ertesi, halen daha derin çizikler kalıyorsa, aynayı veya ayna kapağını sökün, aracın boya kodunu bulup, oto boyacıya götürüp macunlatıp boyattırın. Adama da üç-beş ateşleyin..

Ya gerçi, bir oto boyacıya götürün, halleder o.
Fazla bir şey tutmaz.

Servise götürmeyin, direkt ayna değişip boyanacak der. Çok fena para cukkalar sizden.
  • anteelope_  (05.09.13 16:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.