[]

bozuk video sorunsalı

arkadasda sorunsuz calısan videolar
ben de düzgün calısmıyor
gri ekran geliyor kesik kesik oluyor
düzeltme yapılabilir mi

edit:masaüstü bilgisayar pentium d 3.40 ghz
256 ekran kartı var 128 de destekli
vlc gom bs player hepsini denedim olmuyor

 
hangi program ile izliyorsun? ekran kartın yetersiz olabilir?


  • jackyr  (16.09.12 21:13:45) 
ekran kartı değil, işlemcin yetersizdir. videolar ekran kartı ile diil işlemci ile decode edilir ve izlenebilir.


  • ben smyrna  (16.09.12 21:19:22) 
büyük ihtimal netbook kullanıyorsunuz. atom işlemci ve olmayan ekran kartı ile full hd görüntü izlemek istiyorsunuz. maalesef çözülmesi güç, imkansız.

bu değilse

bs ve vlc ile deneyiniz.
  • jackyr  (16.09.12 21:30:55) 
bağcı: senin söylediğin sorun codec ile ilgili. ekran kartı ile değil.


  • ben smyrna  (16.09.12 21:31:03) 
atom 280 ile hd video izleyebilirsiniz. ancak 270 ile izleyemezsiniz.


  • ben smyrna  (16.09.12 21:31:33) 
videolar h264 codec ise izleyemezsin evet, mkv,mp4 gibi vidyo formatları hertürlü kasar senin pc de. 720p avi formatında filmler diziler bulmakta mümkün avi de sorun çıkmaz. h264 izlemek için çift çekirde işlemci yada win7 ve hd ekrankartıyla windows media player classic kullarak dxva özelliği sayesinde hd filmleride izleyebilirsin.


  • kadifepanter  (17.09.12 01:49:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.