[]

mirsadın jubilesi

bu adam jubile maçına neden ilk beşte başlamıyor.ayıp değilmi adama yoksa sakat falanmı




 
Basketbolda sınırsız değişiklik var, futboldaki gibi çıkan tekrar giremez kuralı yok. İlk 5 başlaması şart değil.


  • cakabo  (16.09.12 19:18:44) 
onu ben de biliyorum ama yani bir adam jubilesinde ilk 5 te başlar zaten sayı atınca kenara geldi veda gibi bişey yaptılar oynamaz zaten heralde bidaha tam jubile gibi değil yani


  • lansta  (16.09.12 19:22:54) 
Sakatliktan yeni cikti. Mac kondisyonu yok. Mac baslar baslamaz akabinde aldi ve jubilesini yapti. Ayip olacaksa da boyle ayip olsun vallahi.


  • skywalkeremre  (16.09.12 19:26:38) 
vedayı izledikten sonra doğru diyosun hakkaten


  • lansta  (16.09.12 19:28:04) 
ben de öyle dedim ama izledikten sonra 6 numara 6.dakika olayı güzel oldu:) çok anlamlı bir jübileydi herkese nasip olmaz.


  • royal  (16.09.12 19:33:22) 
Aynen 6 numara 6. Dakika ustelik 3lukten sonra. Cok iyidenk gelmis veya ayarlanmis bir sey. Bana kalirsa bilincli bir seydi. Takim icin cok ciddi bir hazilik maci sonucta. Mike batiste ve andersen haric takimamherkes katilmis durumda oyuzden daha fazla oyunda tutmasi hem mantiksizdimhem de mirsad ta istemezdi bunu bence.

Adam bugun yasadigi her bir ani, onuru haketti. Cidden herkese nasip olmaz. Yolu acik olsun.
  • skywalkeremre  (16.09.12 19:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.