[]

Istanbul - Ekaterinburg En Ucuz Gidiş

Merhaba Gönül Dostları ,

Yarimin yanına Şubat döneminde Ekaterinburg'a gitmem gerekiyor ancak gördüğüm kadarıyla mantıklı bir gidiş metodu söz konusu değil. O zaman dedim bir elin nesi var iki el çok gürültü yapar falan size sorayım.

Şimdi ben Izmir'de yaşıyorum ama Istanbul'dan uçmak her türlü daha cazip.

O yüzden diyorum ki ;

Istanbul - Ekaterinburg için bana en mantıklı rota. Nerden aktardığım falan önemli değil.

Şimdiye kadar denediğim şeyleri söyliyim

1- Skyscanner ( Istanbul - Ekaterinburg 1 aktarmalı uçuş) : 800 küsür TL
2- Aeroflat - Istanbul - Moscow 250 € devamına 20+ saat süren bir tren var dediler.

Özetle gitmem gerekiyor ama lütfen ucuz yollu bişeyler olsun istiyorum

Lütfen bi el atıverin be!

 
yekaterinburg ta anasının nikahında olduğu için bu fiyat maalesef gayet normal. tren yolculuğu hem çok uzun hem de çok masraflı. moskova-omsk treni gidiş-dönüş 250$ fiyat çekiyorlardı geçen ay baktığımda.

yekaterinburg yakınlarındaki büyük şehirlerden birine uçuş bulmayı deneyebilirsiniz. merkezi yerlere uçuşlarda daha ucuza bilet bulma şansınız olur. yekaterinburg'a yakın olduğu için oradan otobüsle/trenle geçerken de fazla para ödememiş olursunuz. gerçi çok büyük yerler sayılmazlar ama saratov, chelyabinsk, magnitogorsk, ufa ve hatta volgograd düşünülebilir.

şöyle söyleyeyim: istanbul-varşova gidiş-dönüş biletini 220 liraya almıştım. poznan'a gidecektim. poznan gidiş-dönüş bileti 800 liraydı. varşova-poznan arası git-gel sadece 30 lira.

alternatif şehirlere, o şehirlerden yekaterinburg'a nasıl ulaşabileceğinize bakın bence.
  • pescador  (16.09.12 16:52:14) 
ben 4 şubat 2013 için baktım hani şubat ayı falan demişsin.

www.tripsta.com.tr
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (16.09.12 17:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.