[]

The Lord Of The Rings izlememiş biri

Evet böyle biri var, o benim. Şimdiye kadar hep uzak durdum, ilgilenmedim. Çok fantastik geldi, filmle bağlantılı onlarca espriye anlamsız anlamsız baktım hep.

Sözlükte de onlarca övgü var, belli adamlar yapmış yani. Şimdilerde ise izlemek için bir dürtü oluştu fakat son bir iki iteklemeye ihtiyacım var.

İndirip izleyeyim mi üçünü de, datmin olur muyum, sever miyim?

Hele bi iki ikna edin şu kardeşinizi de.

 
owencan değilsen sevmen gerekiyor bence.


  • baldur  (16.09.12 11:26:32) 
kitabını izleyip üstüne filmi izleyince daha bi keyifli oluyodur muhakkak ama kitabını okumayan filmini anlamaz diye bi şey de yok abi. o kadar da değil. ben de senin gibiydim, izledim, haftalarca ağzımla o savaş borularını yaparak gezdim.


  • hjarteblod  (16.09.12 11:27:38) 
izleyeceksen extended versiyonunu izle, yanlış hatırlamıyosam film başı 3 saat civarı olması lazım, yarımşar saatlik arayla bi günde izlemeyi başarabilirsen üçlemeyi sağlamından hatmedersin

720p extended 42 gb, indir izle derim
  • naw man fuck that  (16.09.12 11:28:37 ~ 11:29:44) 
valla senin yerinde olmak isterim, bu kadar guzel bir filmi ilk defa gormek acisindan yani...mutlaka indir izle derim ama kaliteli indir, imkanin varsa televizyona filan bagli, hazirla patlamis misirini filan keyfine bak.


  • eindaclub  (16.09.12 11:32:15) 
film olarak aslında o kadar da iyi değiller, ama oyunculuk, ortaya konan dünya, savaşların muhteşemliği, karakterlerin işlenişi filmin noksanlarını o kadar bastırıyor ki filme kötü diyemiyorsun. yoksa kitaplarla arasında tabii ki dağlar kadar fark var filmlerin. filmler orta dünya derinliğine kitaplar kadar hakim değil, ama zaten 3 filme o derinliği yaymak da çok zor.

extended aslında önermem, çünkü extended sahneler bağımsız olarak güzel olsalar da filmlerin içine koyduğunda kurguda bozukluk yaratıyorlar genelde. önce normal izle sonra zaten extended izlemek istersin.
  • madyb  (16.09.12 11:42:05) 
kesinlikle extended izle diyenlere aldanma, önce normal versiyonunu 1080 p izle bir güzel, filmi sevdikten sonra extended izle çünkü extended versiyon olmasının sebebi kesilen sahnelerin saçmalığı ve kitaba bağlı kalmaması hatta orta dünya mantığına ters düşmesidir.


  • gercekten mukemmel bir insan  (16.09.12 12:24:58) 
fantastik film pek sevmeyen biri olarak söylüyorum ki kesinlikle izleyin. bir de bence de yüksek kalitesini indirin izlemelere doyamazsınız.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (16.09.12 12:54:46) 
zamanın varsa üçünü birden arka arkaya izlemeni de tavsiye ederim. 1,5 sene önce extended versiyonunu izlemiştim bu şekilde 11-12 saat boyunca. acayip tat alıyor insan.

tolkien'in dünyası bambaşkadır.
  • efreet sultan  (16.09.12 13:25:13) 
izleyin tabii.. ama aslında çevreden bu kadar duymanız-övgüler falan beklentinizi çok yükseltmiş olabilir. Siz güzel bi fantastik film izleyeceğinizi düşünerek açın izleyin, çok beklentiye girmeyin, sonra bu başlığa yorumunuzu yapın biz de görelim beğendiniz mi beğenmediniz mi :)

bunu söyledim çünkü kötü bi film beklentisiz izlenirse beğenilebiliyor, iyi bi film çok beklentiyle izlenirse "bu muymuş lan" denebiliyor..Gerçi Lotr farklı.. :D
  • rodriguez2  (16.09.12 13:27:06 ~ 13:27:29) 
apayrı bi dünya yaratmış bu bir...
fantastik seviyorsanız zaten tadından yenmez...

558 minutes
683 minutes (extended edition)
726 minutes (Special Extended Blu-Ray)
ve varsa son versiyonda var. sabah başla akşam bitir

ha bi de


awards kısmına bi bakın yahu:
en.wikipedia.org(film_series)
The Fellowship of the Ring — Nominations: 13, Wins: 4
The Two Towers — Nominations: 6, Wins: 2
The Return of the King — Nominations: 11, Wins: 11

ha ikinci film öksüz kalmış o ayrı. ama rakipleri iyidi.
  • portmanto  (16.09.12 14:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.