[]

Ankara'da ulaşım

Merhabalar, Öveçler 4.caddeden Aştiye direk giden dolmus ya da otobus var mi? Eger yoksa 4. caddeden Bilkente gitmek icin sizce en uygun guzargah nasil olur? Bilkentin ulasim sitesinden baktigimiz uzere saat 7.40'da dikmen'den Bilkent'e servis var, bu servis Cetin Emecten geciyor ve Mehmet Emin Resulzade lisesinin onunden yolcu aliyormus. Bunun gibi semt servislerini kullanan var mi? Cok fazla soru sordum farkindayim herhangi birini cevaplasaniz da kabuldur. Tesekkurler.




 
bişkek caddesinden, (happy days'in karşısı) servis geçiyor. aşti'den ya da emek'ten oraya yürürsün. bilkent dolmuşları da var. semt servisleri de rahat oluyor ama servisi bulana kadar zorlanabilirsin tam olarak nerelerde durduğunu öğrenene kadar.


  • kayranin kedisi  (16.09.12 01:45:45) 
aşti'ye giden bi dolmuş var bildiğim kadarıyla, öveçler 4'ten 10 dakikada bir geçiyor, son durağı ulus. ama hiç kullanmadığım için caddenin hangi tarafından binerseniz aşti'ye gideceğinizden emin olamadım. oralardaki bi esnafa falan sorarsanız söylerler diye düşünüyorum.


  • amugochi  (16.09.12 02:18:00) 
aşti dolmuşları var. önce 2. caddeden girerler 4. caddeden çıkıp aştiye, ordan ulusa geçerler. tabi sabahları bu dolmuşa 4. caddeden binmek her babayiğidin harci değil. ayrıca 10 dakikada bir geçtiği de tam bir efsanedir, 35 dakika beklediğimi bilirim bu dolmuşu.


  • bobinhoo  (16.09.12 02:57:48) 
4. caddeden aşti'ye ulus dolmuşu vardır. gündüz vakti 2. cadde ve 4. cadde dolmuşları ayrıdır. tek dolmuş iki caddeyi de dolaşmaz. gerçekten de 10 dakikada bir geçer. aşti'nin tam önünden geçer bu dolmuş. saat akşam 19:00-20:00'den sonra tek dolmuş iki caddeyi dolaşır.


  • kibritsuyu  (16.09.12 23:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.