[]

android mp3 player

şimdi tek tek uygulama indirip denemek istemiyorum.

karttaki müzikleri TÜRE GÖRE kategorilere ayıracak bir uygulama arıyorum. gerekiyorsa ilk açılışta iki saat analiz yapsın fark etmez, yeter ki türe göre sınıflandırsın.


 
winamp ı dene. çok kullanışlı şahsen


  • dikenlitel  (15.09.12 16:38:48) 
Poweramp. Bence en kullanışlısı. Sesi en güzel çıkanı. Yalnız ücretli.


  • arig  (15.09.12 17:00:01) 
poweramp yada playerpro. neutron player da iyi diyorlar ama denemedim


  • mattiadestro  (15.09.12 17:41:26) 
program falan iyi hoş da, tür bilgisi mp3 dosyasında bulunmuyorsa programın yapacağı birşey yok. Mesela ben samsung'un mp3 playerında albüme göre, sanatçıya göre falan bakıyordum ama bazıları tanınmıyordu. Windows 7'de mp3'leri seçip alttan sanatçı adı, albüm adı falan girdim öyle düzeldi. Buna da dikkat etmek gerek. Gerçi artık çoğu mp3'ü bunlara dikkat ederek çeviriyorlar.


  • rodriguez2  (15.09.12 17:43:24) 
@rodriguez2:
winamp (PC)'ın çok eski sürümlerinde bile o bilgileri otomatik ayarlama seçeneği vardı. şarkıları tek tek tarayıp hallediyordu. o yüzden dedim gerekirse iki saat analiz yapsın diye.

poweramp yükledim, bi de unlocker buldum ama çalışmadı. winamp'ı deneyeyim madem. hiç olmadı pc'de otomatik bilgi girdirip sonra telefona atacağım sanırım.
  • sanal uyku  (16.09.12 09:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.