[]

Anadolu Yakasında Balık Restoranı Tavsiyesi

Günaydın sevgili balıkseverler,

Hanımın doğum gününü kutlamak üzere;

Anadolu yakasında ikamet eden,
Mezeleri lezzetli,
Sessiz, sakin bir ortama sahip,
Otoparkı olan,
Tercihen deniz manzaralı,

bir balık restoranı arayışımız mevcut. İlgilenen restoranların website adreslerini paylaşırsanız çok sevinirim.

(Lacivert ve Bridge Restoran dışında)

 
günaydın.
www.kavakbaba.com

  • dikenlitel  (15.09.12 09:36:39) 
cengelkoyde rigel var. Pahalıdır bıraz ama manzarası sahane.


  • condom kurşunu  (15.09.12 10:40:42) 
koço restaurant moda


  • ef  (15.09.12 11:03:31) 
Benden sonraki nesiller ibret alsın diye anlatayım. @dikenlitel in tavsiyesi ile anadolukavağı'ndaki baba restoranda rezervasyon yaptırdım. akşam için dememe rağmen ısrarla saat sordular. 8 gibi geliriz dedim. saat 19:30'da restorana gittik. fakat özellikle istediğim deniz kenarı olan masalar doluydu, hatta onların bir yanı da doluydu. içeri taraflarda, rezervasyon yaptırmasan da kimsenin oturmadığı masalar boştu sadece. saat 8 demiştiniz böyle geçin 8 de boşalacak masanız dediler. neyse ses etmedik, oturup beklemeye başladık. boşalacak masanız denilen yerde oturan arkadaşlar daha yemeklerini yemekteydiler. bu arada servisi oturduğumuz masaya açmayı teklif ettiler kabul etmedim. beklediğimiz süre boyunca başka bir masa boşaldı, orası 6 kişilik bir guruba rezerve diyerek bizi almadılar. saat 8i geçtiğinde başka bir masadaki gurubun kalkacağını bizi oraya alacaklarını söylediler. söz konusu gurup ise bira içmekteydi ve kalkacak gibi bi halleri de yoktu. iyice sinirlenmeme rağmen yine ses etmedim ve nihayet saat 20:30'da halen beklemekte olduğumuz restoranı terk ettim. arkamdan gelen şef garson (ki telefonda kendisi ile görüşüp, eşimin doğum gününü kutlayacağımızı, mutlaka deniz kenarı masa istediğimi yoksa hiç rezervasyon yaptırmayacağımı söylemiştim kendisine) arkamdan gelerek "masadakilere söyledim ama kalkmıyorlar abi" şeklinde kabahatinden beter bir özür belirtti. ben de kendisine rezervasyonlu masaya nasıl başkasını alabildiğini, gelip masa bulamıyorsam rezervasyon yaptırmanın ne anlamı olduğunu, gecemizi zehir ettiğini söyledim ve mekanı terk ettik.

konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmıyorum ve sizin takdirinize bırakıyorum.
  • sijwocaq  (16.09.12 09:27:58 ~ 09:30:33) 
rigele gideydiniz iyiydi.


  • condom kurşunu  (16.09.12 12:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.