[]

şu laptop için ne düşünüyorsunuz??

2000 lira için fazla iyi gibi geldi bana, sizce?

www.monsternotebook.com.tr


 
isletim sistemi linux oldugu icin fiyat diger markalara gore daha uygun haliyle. bence de fiyati cok iyi, hic aklimad olmamasina ragmen ben bile hallenmeye basladim bu bilgisayara karsi. :)

marka konusunda hicbir bilgim yok bu arada, ilk kez karsilasiyorum bu markayla. tek handikapi bu gibi duruyor.
  • emfuzi  (15.09.12 04:13:58) 
al al hiç durma ne bu böyle ya


  • mukon  (15.09.12 04:16:03) 
eğer macbook almazsam herhalde seneye bunlardan bir tane alacağım.

monster sürekli olarak bilgisayar odaklı çıkan dergilerde rastladığım bir toplayıcı.

fiyatının uygun olma olayına gelirsek de tamamen atıyorum ama;
herfilerin depo masrafı yok. bir nevi üreticiden satış gibi düşün.

şöyle bir ürün var onu alıyorsun adamlar diyor ki bak şu tarihe kadar sabredersen sana indirim yaparım. çünkü o tarihe kadar olan siparişlerin hepsini belirli bir zamanda çip üreticisinden alıyorlar.

yani tek tek çipleri almak yerine talebe göre çiplerin ve diğer donanım ürünlerinin alımını yapıyorlar. bir nevi toplu alım gibi. böylece daha uyguna geliyor.

ekstradan windows'un olmaması 250 lira gibi bir miktarı aşağıya çekiyor.
bunların toplamı da piyasaya göre 400-500 lira gibi bir düşüklük yaratıyor.

siteyi incele garanti veriyorlar. kaldı ki zaten ülkemizde 2 yıl garanti süresi mecbur. ondan için rahat olsun.

aslında olması gereken fiyat bu... bir de ürünler "özelleştir" butonundan özelleştirilebiliyor. fazla cpu performansı ya da daha iyi harddiskler ve ekstra ram gb'ları mümkün. bir bakın.
  • gominist redar  (15.09.12 05:08:27) 
monster kullaniyorum yilbasindan beri, performans acisindan beklentileri karsiliyor ancak cihaz kasasinin malzeme kalitesi pek iyi degil (touchpad dugmelerinin boyasi 1 ay kullanmadan soyuldu, simsiyah kasada pek hos gorunmuyor) ayrica ekran kenarlarindan isik sizdiriyor bu nedenle cerceve etrafindan iceri dogru bir 5 mmlik alanda goruntu biraz soluk oluyor ekran ortasindaki goruntuye gore.

bi arkadasinda falan varsa cihazi bir gor oyle al. yada istanbuldaysan direk git vardir adamlarin ellerinde prototip, onlari bir gor.
  • jupiterianvibe  (15.09.12 07:01:37) 
1-2 hafta kadar kullanmıştım. oldukça bşarılıydı. almayı düşünsem monster listemde olurdu.
benim kullandığım zaman crysis'in ilk çıktığı zamanlardı. 4gb rami vardı 32bit xp kurmak zorundaydım.

sonuç olarak iyiydi.
  • sutlu nescafe  (15.09.12 09:24:08) 
ekran kartının 128-bit olması kötü. ekran kartı 7/10 diyebilirim. hatta 6,5/10


  • himmet dayi  (15.09.12 09:45:33) 
Valla özellikleri çok iyi ve aynı özellikteki marka notebooklara göre neredeyse yarı yarıya ucuz. Ben de hallendim bu alete ama Kasım'da teslimat olayı kıllandırdı beni. Bir de Monster hakkında okuduğum yorumlarda ekranda ölü piksellerin belirmesi durumuyla karşılaşan çok kişi var. O da uyuz etti beni.


  • creepy  (15.09.12 12:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.