[]

izmir için yol sorusu

karşıyakadan izmir ekonomi üniversitesine en çabuk nasıl gidilir.
1toplu taşıma kullanılacak.
2ev karşıyaka metro ile karşıyaka iskelesi arasında.


 
eğer vapur saatlerini ve ekspres tutturursan konak iskeleye iner, oradan 269a binersin. 269 yoksa ad 169la idare edersin.

trafiğin az olduğu çılgın bir otobüs şöförüne de denk gelirsen 361 ya da 120 ile(bayraklıya uğramayan 120 idi değil mi, 121 miydi yoksa, neyse) konak/alsancak civarına gider oradan 169/269a binebilirsin.

ya da, izbanla halkapınara gelir oradan bir 169/269 bulabilirsin, ancak trafiğin yoğun olduğu bir saate denk gelirsen alsancak trafiğine girmemek için izban'dan inip, metroya binip, konakta inip oradan yine 169/269'a binebilirsin.

muhtemelen ilk seçenek en hızlısı ancak onların saatlerini ayarlamak güç olsa gerek.
  • o degil dee  (15.09.12 01:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.