[]

para degerlendirme

bir ogrenci olarak biriktirdigim 1500 lira cash param. var . miktarin dusuk oldugunun farkindayim ama bunu nasil degerlendirebilirim? onumuzdeki 1 sebe icerisinde harcami dusunmuyorum. tesekkurler.




 
bana verebilirsin. yıllık %15 faiz ve vergi almıyorum bankalar gibi..


  • even i say faith no more  (15.09.12 01:06:11) 
yarın beşiktaşa handikaplı 1 yazıyorsun.. 1500 tele oluyor 3.450 tele..


  • Godless  (15.09.12 01:08:22) 
altıncılar gelmeye başladı. altın alma kardeşim altın alma... 4 5 yıl sonra bilmem ne krizini bekleyeceksen paranı katlamak için o başka..

ya bana ver ya da teknosa hissesi al. ama 1 yıllık süreçte teknosa %15 değerlenmez mesela.
  • even i say faith no more  (15.09.12 01:37:45 ~ 01:38:14) 
gümüş hesabı açtır. gümüş şu aralar çok yüksek gr mı 2lira. 1.60 tl ye düştğünde gümüş al. al sat al sat..


  • copy paste  (15.09.12 01:39:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.