[]

Anime seçmece

Halihazırda indirmiş olduklarım:

Gantz (2010)
NANA (2006)
Another (2012)
Bunların hangisini izlesem? (Ya da boşver bunları şu tam sana göre diyeceğiniz bir anime var mı?)

Daha önce izlemiş olduklarım:

Death Note
Elfen Lied
Serial Experiments Lain
Monster

Ben daha çok dram, karışık olay örgüsü efendim böyle akıl oyunları fln seviyorum. Kolay kolay ağlayamıyorum, çok acıklı kesin dayanamaz ağlarsın diyeceğiniz bir anime de söylerseniz şahane olacak! Bu gece anime izleyesim var.

 
Darker Then Black


  • Ufuk  (14.09.12 23:29:01 ~ 23:29:17) 
Monster izle. Elfen Lied gereksiz abartılan, sikko bir anime ama mangası güzel, ona bir şey diyemem. Serial Experiments Lain de herkesin izleyip hiçbir şey anlamadığı ama "anlamadıysam kesin güzeldir" diye düşünenler yüzünden çok popüler oldu. Death Note klasik oldu artık, onu da izle. Josei türünü seviyorsan Nana'yı da seversin.

Ağlamaklı dersen Hotaru no Haka izle. Bunun haricinde Fullmetal Alchemist ve Fullmetal Alchemist: Brotherhood yapımlarını muhakkak izle. Manga okurum derken Berserk izle. Anime yarıda kesiliyor çünkü. Mangası müthiş güzeldir. Claymore da aynı şekilde, seri tamamlanmıyor mangasına devam etmek gerekiyor. Onun mangası da güzel. Hellsing Ultimate de güzeldir. Ergo proxy fena değil, izlenir. Rurouni Kenshin güzel bir aşk hikayesi.

En başta dediğim gibi, monster ile başlayabilirsin. Muhtemelen çok beğeneceksin.
  • gyroscope  (14.09.12 23:32:43) 
Bence FMA Brotherhood ve Blue Exorcist'i dene.


  • skyfaller  (15.09.12 09:37:34) 
ergo proxy
hellsing

  • forbidden archangel  (15.09.12 11:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.