[]

Fullmetal alchemist

Şimdi ilk fma serisini bitirdim. Hikayenin devamı için ne yapmalıyım? Conqueror of shambala mı bağlıyor finali? Yoksa Brotherhood mu?




 
Final yok ki. Shambalayı boşver inanılmaz vasat bir filmdi hatırladığım kadarıyla. Sen Brotherhood izle o animeye bağlı olan. Aynı şey diye çekinme inanılmaz zevkli.


  • Adram3lech  (14.09.12 20:19:53) 
ilk seriyi izlediysen ova'sı ile mangadan farklı bir sonda biter. onu da izle, madem izledin o kadar.

sonra brotherhood'a başla, ilk 5-10 bölüm hızlı bir şekilde brotherhood şeklinde gidiyor. sonra mangasını takip ederek bitiyor.

edit: ova da film işte. bence izle, kötü değildi. tabi mangasını takip eden brotherhood'un sonu daha iyiydi.
  • repins  (14.09.12 20:20:37 ~ 20:39:09) 
OVA'lar senaryoyla ilgili değil; yeni seri mangaya daha sadık.


  • firuz  (14.09.12 20:22:02) 
Brotherhood izleyeceğim zaten de arada kaçırmamam gereken bir şey var mı emin olamadım.


- spoiler -
şimdi en son trende alfonz elini kaldırdı ed elini kaldırdı buluşucaz dediler falan filan. ben bunların nasıl buluştuğunu merak ettim çok. onu nerden öğrenebilirim anlamında.

- spoiler -


bir de bu ova işlerine falan çok hakim değilim. yani sadece ne anlama geldiğini biliyorum. benim izlediğim ne oluyor tam? 51 bölümlük olan. ova'yı nerden bulabilirim? tam olarak ne aradığımı bilmiyorum yani.
  • diyarbakir karpuzu  (14.09.12 20:28:17) 
Sevgili Karpuz, ilk seriyi Şambala ve OVAlar bitiriyor. Şambala'yı izle, çok iyi bir film olmasa da hikayeyi bağlayıp bitiriyor. OVAları da bul, izle.

Aradan biraz vakit geçince Brotherhood'a başla. İlk 10 bölüm aynı olsa da sonradan farklılaşıyor epey. Zaten bir yerden sonra tamamen alakasızlaşıyor.

Ek: OVA dediğimiz, Official Anime Video. Adamlar animeyi çıkartırlar, arada da internetten falan 2-3 dakikalık kısa videolar hazırlarlar. Bunları izlememek hikayede bir eksiklik yaratmasa da ağızda hoş tat bırakır. (Bazı animelerin OVAları çok daha önem arz edebiliyor ama FMA'dakiler değil.)
  • Yahuda  (14.09.12 22:43:35 ~ 22:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.