[]

kredi kartı

kara listedeyim sanırım. 2 tane kredi kartım borçtan dolayı kapandı şimdiye kadar. ikisinde de üniversitede okuyordum. mezun oldum işe girdim ama şimdi kart başvurularım kabul edilmiyor. henüz ilk maaşımı almadım. maaş aldıktan sonra başvurum kabul olabilir mi ki acaba? son kapanan kartım son 1 sene içinde kapandı. garanti, iş bankası ve yapı krediye başvurdum, olmadı.




 
borcları kapattıysan 2 bankadan da "borcu, ilişiği vs yoktur temizdir" yazısı al; bunu basvuru evrakına ataçla. iyi niyetini belli et. olmadı 5 yıl bekle.


  • dokuzeylul  (14.09.12 16:35:00) 
Kartsız yaşamaya alış, en güzeli. Hazır şartlar da zorluyorken hiç bulaşma.


  • ahmetcan44  (14.09.12 16:44:42) 
telefon ve kıyafet ihtiyaçlarım ve internetten alışveriş olayı olmasa istemem zaten de...


  • lemmiwinks  (14.09.12 16:47:56) 
bankamatik kartı al, en temizi


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (14.09.12 16:49:18) 
@eksi sozluk e bir daha geldim: o var zaten. ama onla taksit olayı olmuyor. internetten alışveriş oluyor mu ki? o da olmuyor sanırım.


  • lemmiwinks  (14.09.12 16:55:25 ~ 16:55:57) 
kara listeye girdiğiniz tarihten itibaren en iyi ihtimalle 5 yıl alamazsınız.


  • fenerbasket  (14.09.12 17:11:48) 
ben de girmiştim o listeye. çocuğa kredi kartı verirsen olacağı budur! (kendimden bahsediyorum)
maaş alsanız da değişen bi şey olmuyor. şirkette maaş çektiğiniz bankadan herkese kredi kartı gelirken size gelmiyor. süre galiba 5 yıl. listeden çıktığımı kredi kartı gelince anlamıştım ben :)

  • supergirl  (14.09.12 17:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.