[]

bir kaç yıldır aradığım bir enstrümantal şarkı vardı.

sevgili beethoven'lar mozart'lar.

yıllardır hastası olduğum bir müzük vardı. ama melodisini pek beceremediğim için kimseye de soramadım. şimdi haber türk tv'de sinpaş gyo'nun yeni reklamına denk geldim. bahsettiğim müzik orada çalıyor. hemen nette aradım belki birileri daha sormuş ve cevap bulmuştur diye. cıks.

firmanın kendi sitesinde reklamı buldum ama orada müzik o kadar geride kalıyor ki, hiç anlaşılamayacak gibi geliyor. yine de belki bilenler hatırlayanlar olur diye şansımı denemek istedim;

şuradaki en üstte soldan birinci; "gelecek geldi" isimli reklam filminde çalan müzüğün adını duyan bilen var mı?
www.sinpasgyo.com

 
sinpasgyo ceo detected diyecektim de holy diver yapmaz dedim sonra içimden:)

neyse aradığın müzik muhakkak ki zamunda'daki entrumental chill out, gold enstrumentals vs. albümlerinin birinin içinde mevcuttur. spesifik bilindik bir müzik değil çünkü.
  • inancsiz deve  (14.09.12 12:55:13) 
Melih Kibar-mesaj
www.youtube.com

  • aquarium  (14.09.12 12:56:01 ~ 12:58:17) 
bana cafe del mar serisinden hatırlıyorum gibi geldi. bir kaç ayın varsa hepsini dinle derim.


  • swallowed arsenic  (14.09.12 12:56:18) 
adam bulmuş lan harbiden helal olsun.


  • inancsiz deve  (14.09.12 13:10:11) 
bir yemeğe gittim geldim;
hem cevabın bulunmuş olmasına şaşırdım, çok ümitsizdim çünkü..
ondan daha fazla da resmen böyle muhteşem bir müziği bizim bir değerimizin yapmış olmasına şaşırdım. gurur duydum daha doğrusu..

*****

@inancsiz deve;
bırak dirimi, ölüm bile yapmaz öyle şeyler;)
o linki mecburen vermem gerekiyordu, çünkü öyle bariz bir örnek olmadan anlatmam mümkün değildi;)

@aquarium;
ne diyeceğimi bilmiyorum.. "oha" diyeceğim sevinçten; tanımıyorum, samimiyetim yok kabalık etmek istemem.. ama gerçekten çok teşekkürler;)

@swallowed arsenic,
listeye alıyorum. müzik dinleme dönemlerimde değerlendireceğim.

@welcome to turkey,
evet bir çok yerde karşıma çıkıyordu ama sonradan nerede çıktığını unutuyordum. ve melodiyi anlatmak da zor (en azından benim için). en son katıldığım bir kaç düğünde kullanıldı. bir türlü sormaya fırsatım olmamıştı.
  • holy diver  (14.09.12 13:33:33) 
rica ederim.google söyledi 2 dakkada sağolsun. :) ama ben de Melih Kibar ismine şaşırdım gerçekten.


  • aquarium  (14.09.12 14:04:15) 
@aquarium,

nasıl soruyorsun da söylüyor bana da anlatır mısın? en azından bundan sonrası için öğrenmiş olayım, önce kendim bulmayı denerim.
  • holy diver  (14.09.12 14:16:49) 
valla "enstrumantal sinpaş gyo" yazdım. 2. sonuçta yazıyor mesela.sonra aşağıda itü sözlükte de yazılmış."melih kibarın mesaj adlı eserini sinpaş gyo'nun reklamlarında kullanması" şeklinde.görüp fark etmemişsinizdir muhtemelen.


  • aquarium  (14.09.12 14:24:08 ~ 14:26:01) 
piiii!

ben de "sinpaş gyo reklam müziği" diye aratmıştım. ilk olarak kendi sitesi çıktı. diğer linkler çok eskilere aitti, reklam yeni olduğu için henüz kimse sormamış veya yüklememiş diye düşündüm.

tekrar teşekkürler..
  • holy diver  (14.09.12 14:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.