[]

bi biskrem versem ? Komplo teorisi ^^

selam ey gizli yaprak köyü sakinleri ;

şimdi bu medya daki isimlere hep dikkat ederdim bu kafama takıldı açıkçası, şimdi biskrem sözcüğünü na şurdan ayırduğımızda ; bakınız :bi-s*kerem bi-skerem > bi-skrem > bi biskrem ? ? ?

bu komplo teorim ne kadar mantıklı geliyo ey sakinler ^^


bide BİRİ nin sembolü varki R mefta oluo arada ya neyse ( bu son çıkan internet paketi )

 
hiç mantıklı gelmiyor,
"bis"küvi ve "krem"a nın karışımı bir kelime biskrem, benim anladığım kadarıyla.

  • girl in a coma  (21.11.08 09:58:01) 
fazla kafa yorma derim ben.


  • rectoa  (21.11.08 09:58:20) 
neden olmasın? reklamı hazırlayan arkadaşlardan birinin veya birkaçının erkek/kız arkadaşıyla arasında geçen kötü gecenin ardından yapıldıysa olabilir.

Zürafa sokak'tan selamlar...
  • onlygodjudgeme  (21.11.08 10:58:46) 
kesin öyledir. başka bi açıklaması olamaz!


  • cruor  (21.11.08 11:27:40) 
haylayf ile orgazmın zirvesine çıkmış, albeni ile derdini anlatan* ve fakat dermen bulamayan sevgülünün çığlığıdır bis*krem...budur.

bir de metro var ki ona hiç girmiyorum bak.
  • alchoburn  (21.11.08 12:46:53) 
öyle subliminal mesajlar vermeye kastıkları hep söylenir de, sizinkisi saçma olmuş; bi biskrem versem, özellikle erkekler arasında argo anlamlarda kullanılır oldu; İlla seksle badaştırılacaksa bence böyle bağdaştırılabilir.


  • mrtksn  (21.11.08 18:03:23) 
dedigin mevzu kesinlikle dogru. hatta zamaninda reklamlarini yapan firmada calisan arkadasim anlatmisti, ilk mottolari "seni biskrem bi de yersker" olucakmis, ama sonra cok agresif olur diye "bi biskrem versem" diye degistirmisler. ya da ben cok fena ironi yapiyorum.


  • polifonik osuruk  (22.11.08 03:59:15 ~ 03:59:45) 
@polifonik osuruk

+1 hem yorum hem nick daha ne diyim ^^
  • busuta  (22.11.08 15:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.