[]

barselona'da mahsur kalmak

şimdi erkek arkadaşım interrail yapıyor. barselona'dan çıkamıyor fakat. trenler para istiyor. bazı siteler varmış, arabasıyla gidenler yolcu alıyor 40 euro verip onunla gidiyorsun gibi. bu siteleri bilen var mı? veya başka bir önerisi olan?




 
40 euro arabaya para verebiliyorsa trene de verir. iterrailciler için tren bileti o kadar pahalı değil ispanya'da. 5-10 euro arasındaydı 2 sene önce.


  • l ikta  (13.09.12 16:49:31) 
80 euro bilet.


  • yuzmebilmeyenamasipidiksipidikyuzenbalik  (13.09.12 17:12:09) 
otostop çeksin. (gayet ciddiyim)


  • orange coffee  (13.09.12 17:22:21) 
yanlış hatırlamıyorsam biz barcelona'dan ispanya fransa sınırında bi yere (cerbere?) geçmiştik, ordan da fransa'ya. para vermemiştik gibi hatırlıyorum. madrid-barcelona arası ödemiştik ama. iyice araştırmış mı?


  • sezercik yavrum benim  (13.09.12 17:48:36) 
illa 80 euro verilen trene binmek zorunda değil. ne biçim interrail yapıyor o erkek arkadaşınız. aktarma yaparak avrupa'da interrail biletiyle ücretsiz gidemeyeceğin yer yok. az araştırsın.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (13.09.12 17:55:12) 
www.carpooling.co.uk sağ üst tarafta farklı ülkeler için olanları da var. ispanya da var.
biraz daha baktım da arama kısmından avrupa yı seçince tüm avrupa için arama yapılabiliyo.

  • trikotilomanyak  (13.09.12 18:12:09 ~ 18:24:07) 
interrailciye hiç bir yerde 80 euro'ya bilet yok. ispanya'da interrail'e rağmen biletler bedava değik evet, ama o kadar pahalı da değil. 5-10 euro arası.

yataklı vagon yada hızlı trenlere bakıyor olmasın orda? yada 1. sınıf bilet satmaya çalışmışlardır? gerçi 1. sınıf bile olsa o kadar tutmamalı. irun-madrid arası 20 euro idi 1. sınıf.

başka bir biletçiye gitsin ve derdini anlatmaya çalışsın. muhtemelen aralarında iletişimsizlik olmuştur. interrail biletini gösterince durumu anlamaları lazım.
  • l ikta  (13.09.12 19:28:02) 
ryanir, wizair bunlara dabakin bazen 3 5 euroya bilet oluyor, kebabcinin birine gitsin yol yordam sorsun onlar yardimci olur. nou camp in yanindaki metroistasyonunun yaninda turk donercisi var sorsun oraya onlar bilir bence.


  • nekodunlangafana  (13.09.12 19:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.