[]

PS2 vs PS3

Selamlar,

Evde bir tane tüplü 72 ekran bir tane de 107 ekran led tv var 3 boyutlu.

Dönüşümlü olarak ikisinde de oynamayı planlıyorum.

PS2 mi PS3 mü?

Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.

Bir de bu konularda haddinden fazla cahilim. PS3'deki 120,160 ve 320 Gb versiyonları arasında hdd boyutu dışında fark var mı ve bu hdd boyutu ne kadar önemli?

 
PS2 mi kaldı yahu :) PS3 tabi ki. Halen en üst sürüm oyun konsolu (PS'ler arasında) ve yeni çıkan oyunların hepsi bu konsol için çıkıyor. (PS2 için artık çok nadiren oyun çıkar)


  • himmet dayi  (13.09.12 14:50:14) 
Peki bu HDD olayı nedir? Yani benim bilgisayarımda 120 GB HDD var. Konsolda 320 GB HDD ne kadar önemli? O da 160 veya 120 olsa ne olur?


  • hayattan sikilan adam  (13.09.12 15:01:25) 
eğer ps3'e jailbreak yaptırmayacaksan 120 Gb yeter,
diğer türlü jail break yaptıracaksan korsan oyun kopyalaamka için bol yer lazım olabilir gibime geliyor..

  • €xpolerer  (13.09.12 15:11:09) 
Ps2 almak için deli olmak lazım.al temizinden 470 tlye var Ps3.japon oyuncak sarayında ikinci joysticki 130 tlye yerine 60tlye alırsın.oyunada arkadaşından bulursun temiz miz bir pes 2012 oynarsın.yapma gözünü seviyim ps2 ne amk


  • Sourlimes  (13.09.12 15:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.