[]

Soguk el ayaklar

Demir eksikligi anemisi ve hafif b12 anemisi mevcut, tiroidler normal.
demiri normal seviyeye cekip de el ve ayaktaki usume olayini halletmis insan var midir? tecrubeleriniz neler? tesekkur ettim.



 
yok azizim yok. ilaç kullanırken yanıyosun. sonra ilacı bırakınca herşey eski haline dönüyor. aldığın kilolarda yanına kalıyor.

anemiyim.
  • cileklikusmuk  (13.09.12 12:15:55) 
Sorunla alakası olmıycak ama sigarayı bırakınca elim ayağım düzelmişti benim sigara kullanıyosan diye dedim.


  • mirty  (13.09.12 12:27:35) 
Üç şeyin benim demir eksikliği üşümesimi azalttığına inanıyorum:

-Protein ağırlıklı beslenmek, adam gibi et yemeye başlamak
-Kalın/sıcak ve termal montlar almak. Çoğu giydiğimiz şey soğuk hava koşullarına yetmiyormuş.
-Bir de çok soğuk ortamlarda çalıştım,bu da soğuk direncimi kırdı, zıvanadan çıktım.

İlki dışındakiler fiziksel değişiklik. Fakat ellerim ve ayaklarımın buzlandığını sadece regl olduğumda hissediyorum artık. O da normal, kan kaybetmek söz konusu. Onun dışında azaldı baya.
  • fauxhumanitas  (13.09.12 13:31:21) 
çekirdekli üzüm ye bol bol.


  • kayranin kedisi  (13.09.12 16:06:02) 
el ve ayak soğukluğu genetik bir durummuş.bu sorun bende de mevcut.anemi olmamla bir ilgisi yokmuş.kansızlığı ilacı,hapı vs var ama bu durumun yokmuş.bu yüzdendir ki yaz insanıyım.


  • artemiss  (13.09.12 17:07:49) 
bslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz lazım. çaya, kahveye dikat de şart.


  • firuz  (14.09.12 09:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.