[]

Ekran kartı sorusu

şimdi bizim masaüstü pc'de önceden 512 mb ati radeon hd 2400 vardı. ekran kartı yandı babam bunu tamirciye götürmüş. adam bunu 1 gb yapalım demiş ve 1 gb nvidia geforce 6200 turbocache diye bi kart takmış. bu işlerden pek anlamam ama hangisi iyi bu kartların? bir de takalı 3 ay olmuşken ekran kartının kondansatörü patladı. tekrar götürdük adama nerdeyse 1 ayda tamir etti bugün aldık, biraz önce ekranda sarı çizgiler çıktı ve pc mavi ekran verip reset attı. iyice şüphelenmeye başladım heriften.

ekleme: oyunlarda da acayip kasıyor.


 
2400 kat kat daha iyi.

tamir etmemiş. ama kondansatörü patladığını kendi mi söyledi ? zaten onu tamir edemez garantiye gönderip yenilemesi lazımdı kartı.
  • saiko  (13.09.12 01:08:38) 
ya nasıl söylenir bilmiyorum ama; herif size eski kartı ittirmiş, tamir ettim diye tamir de edememiş ve büyük ihtimalle ramleri cortladı o kartın.


  • montreal  (13.09.12 01:09:06) 
evet ekran kartını bir yere gönderdim falan demişti sonra aksilik çıkmış düzelmemiş tekrar göndermiş falan. sonunda bugün aldık ama şu an pc bi acayip. gta san andreasta bile kasıyor öyle söyliyim. nette dolaşırken bile sayfayı aşağı indirirken bi gariplik var.


  • damacana  (13.09.12 01:12:35) 
damacana şu an o ekran kartı çalışmıyor, windows kendi belleğinden hallediyor her şeyi.


  • saiko  (13.09.12 01:31:07) 
vay anasını sağlam kazık yedik yani. eyw saolun bilgilendirme için.


  • damacana  (13.09.12 01:33:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.