[]

kpss ortaöğretim

23 eylülde yapılacak olan sınavda hiç matematik bilmeyen biri 70 veya üzeri alabilir mi?

matematik = sıfır yani ama onun dışındakileri yapabilir.

olur mu bu iş?

 
en fazla 75 falan alırsınız zaten o da hiçbir işinize yaramaz.

tabi sözelin tamamını doğru yaptığınızı varsaydım ki o da zor.
  • fenerbasket  (12.09.12 23:57:00 ~ 23:58:17) 
o 75 hesabi yanlis. gk, gy'den daha fazla puan getiriyor. ama tam puan alsaniz bile digerlerinden, 90'dan dusuk, 88 civari bir puan gelir.

ortaogretim icin, alani olmayan yani meslek lisesi cikisli olmayan birinin merkezi atamayla atanmasi tek kelimeyle: imkansiz.

75-80 civari bir puan gercekci bir hedef olur.

aciktan atamalarda baraj 70 oluyor genellikle. bazi kadrolarda, alinacak kisi sayisinin 3, 5 kati gibi siralama yapildiginda, puanin yuksek olmasi avantaj yaratiyor pek tabi.
  • snatch  (13.09.12 00:08:01 ~ 00:26:56) 
hiç matematik bilmeyen biri bile üç-beş yapabiliyor. En azından o kadarını yapmaya çalışmalı. Bilmeyen birinin bile yapabileceği sorular var. Zaman harcasın, mantık yürütsün. Beş net garanti!

70 değil daha yukarısını hedeflemeli. Ki bazen 70 de, 60 da iş görebiliyor. Memurlar.net'ten ilanlar takip edilirse, çoğu açıktan atama olmasına rağmen, şansını dener. Bazen bazı kadrolarda boşluk bile kalabiliyor.
  • ahmetdursun  (13.09.12 00:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.