[]

PES yeteneği zaman aşımına uğrar mı?

Kendimi övmek için söylemiyorum ama en son PES 4 ve PES 6'da efsane oynuyordum (PES 5'i beğenmediğimden oynamamıştım), hemen her gün oynardım ve bileğimi çok az kişi bükerdi. Bugün ilk defa PES 2012 oynadım ve teknolojinin başını alıp gitmesinden midir, yoksa benim yeteneklerimin körelmesinden midir bilemedim ama bildiğin pozisyona giremiyorum. Bunun nedeni oyunun geçen zamanda ultra gelişmesi falan mı? Yoksa 1 haftada akarsın diyebilir misiniz? Benzer bi durum size de oldu mu?

Açıkçası PES'te eski günlerime geri dönmek istiyorum. :)


 
pes 4 mu? turkiye'ye ilk televizon geldigi zamanlardan bahsediyorsun :) hehe pratik yapcan hacu


  • trt2deki ressam  (12.09.12 23:00:33) 
Pes 12 6ya göre çok farklı. Oyun dinamikleri farklı, sistemi farklı, hızı ve yapısı farklı. Ben de 6dan 12ye geçince dumur oldum mesela oynanışı aynı değil. 6da yardırıp gidiyorsun koşarak mesela ama 12de öyle bir olay yok.


  • Adram3lech  (12.09.12 23:02:13) 
el pratica anteremano.


  • QwertyKlavye  (12.09.12 23:05:04) 
@trt2deki ressam

pratik konusunda haklısın sanırım, tv zamanı konusunu da hiç hatırlatma hacıt, yaş aldı başını gidiyor :/

@sahterolex

ben hala 4 ve 6'daki tadı arıyorum. bugün 12'de bildiğin pas yapmaktan ciğerim soldu. istatistik bende ama skor 3-0 mağlubiyet falan

@Adram3lech

Desene total futbol oynıcaz.
  • hubris  (12.09.12 23:06:31) 
Pratik yapmaya bakar bence.
Hem sen yeteneklisin, yaparsın, akarsın. Kıps. :)

  • innatedesire  (12.09.12 23:33:34) 
dedikleri gibi dinamikleri değişince sizin refleksler geçersiz kaldı. ki her yeni oyun çıktığında başımıza geliyor bu.

yani siz eskiden pes 4 oynarken, bilinçaltınızda 2,53 saniye daha dümdüz koşarsam o top kapılacak diye biliyordunuz ve ona göre reflekslerinizi çalıştırıyordunuz. yeni oyunda o dümdüz koşma hızı, x oyuncusunun kaç salisede yönünü değiştirebileceği, kaç saniyede n baskı altında nasıl pas atabileceği gibi şeyler değişti. pratik yaptıkça öğreneceksiniz.
  • natnan  (12.09.12 23:42:54) 
aynı durumdayım ben de.
en son pes 6 da ortalığı dağıtıyordum o günden sonra ilk kez pes 12 ile karşılaştım ve bildiğin bebelerden beter oynuyordum. ama zamanla eski günlerime dönüş yapıyorum.

  • benaslindayohum  (13.09.12 09:21:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.