[]

Saü staj donanım-yazılım farkı

Merhaba.
Saü Teknoloji Fakültesinde okuyorum.Stajım 36 iş günü yazılım 36 iş günü donanım staj yapmam gerekiyor.yazokulu bayram tatili hocanın yanlış tarih atması vs. stajım planladığım gibi 36 gün değil 30 gün oldu.max 32 gün yapabiliorum stajı sonra okul açılıo yani benim hatam yok ama bu kadar oluo
Sorum bunu sorun ederler mi?yani ben seneye 42 gün yazılım stajı yapsam aaa sen nie bu 6 günü donanım yapmadın derler mi?


 
6 gün ayrıca yazılım stajı yapmanı isterler. muhtemelen iki stajın arasında da sigorta işlemleri için vs. 1 aylık süre olması gerekir. sen yine de bölümündeki staj sorumlusu kimse ona danış.


  • zgrydn  (12.09.12 10:28:32) 
yazdığını anlamadım 6 gün ayrıca "donanım" yazıcaktın herlade yanlış oldu.ayrı 6 gün donanım stajı yapılamaz minimum 10 günlük staj yapılabiliyor.staj sorumlusu da maillerine bakmıyor.şuanki durum benim suçum değil bi esneme yapmazlar mı yaw hiç bi şekilde.millet 40 gün staj yapıo 20-20 yuvarlak hesap olduğu için belki tolerans gösterilmez ama buna gösterilmesi gerekmez mi?


  • amusan  (12.09.12 10:43:26) 
yazdığından eksik yaptığın stajın yazılım stajı olduğunu anladım ondan öyle yazdım. öncesinde eksik yaptığın stajı tamamlarsın. minimum ne kadar yapman gerekiyorsa onu yapıp sonra aynı yaz döneminde diğer stajını yaparsın.

ayrıca staj sorumlusuna telefonla ulaşmayı dene.
  • zgrydn  (12.09.12 11:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.