[]

hasta martı

öğlen işe gitmek için evden çktığımda kaldırımda bi martı buldum. önce ne olduğunu anlamadım yaralı zannettim ancak sanırım hasta. hareket edemiyor ayağa kalkıcak enerjisi yok gibi karnının üzerinde oturuyor. kafasını kaldırıp bakabiliyo taşırken biraz daha hereketlenip gaga atmaya çalıştı ancak genel durumu çok bitkin. o şekilde sokakta bırakmaktansa alıp balkona
bi kutuda gölgeye koydum su ve yemek verdik ancak ilgilenmedi. şu anda ulaşabileceğimiz veterinerlerin hepsi kapalı yarın sabah götürecegiz.

göztepe civarı su kuşlarından anlıyan veteriner açık bildiğiniz var mı ?

okuduğum kadarıyla yapabileceğimiz en iyi şey bu gece içi sıcak, sessiz ve karanlık bir yerde rahatsız etmeden bırakmak. başka yapabileceğimiz birşey var mı ?

 
ömerpaşanın orda bi veteriner var belki açıktır. ya da ethemefendi caddesinde minibüs caddesine gelmeden garantinin yanında var bir tane de.


  • condom kurşunu  (11.09.12 20:38:33) 
bundan 1 ay kadar önce bu bölgede 24 saat açık olarak bilinen bütün veterinerleri gezmiştim ve hepsi artık 24 saat uygulaması yapmadıklarını yazmışlardı kapılarına.

sizin telefon numarasını bildiğiniz biri var mı ?
  • orpheus  (11.09.12 20:45:49) 
araba çarpınca yaralanmasalar bile şoka girebiliyorlar bazen. ben öyle bir güvercin bulmuştum, uçamıyordu. 2 gün dinlendirdik kafeste. sonra uçtu gitti. veteriner kontrol etsin, kırığı çıkığı yoksa şoku atlatınca düzelir.


  • boo ya moon  (12.09.12 13:41:14) 
veteriner zehirlenme dedi. serum, igne vs yapıldı ama 2 gün dayanabildi ancak.


  • orpheus  (15.09.12 21:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.