[]

iki önemli soru (tabi bana göre)

merhaba uzaylı, ben dostum..
neyse sana sorum, şimdi ben bi ceket aldım, normal durduğumda bileklerimin biraz altında kalıyor kolları, ama kollarımı kavuşturduğumda yahut elimi kaldırdığımda bi anda sanki küçükmüş gibi ceket kollarım ortaya çıkıyor..
şimdi ben biraz daha büyüğüyle değiştirsem mi?bunun raconu nedir?kol nereye gelir?
bi de gün gün reyting değerlerini gösteren, bi de tüm zamanların türkiye ve dünya box office'lerini gösteren siteler arıyorum..
budur..

 
ceket spor ise normaldir.zaten bır buyugunu aldıgınızda bile kolunuzu kaldırınca kucuk gıbı gorunur..


  • isott  (19.11.08 22:52:11) 
"Ceketin kol uzunluğunda altın formül, kollar serbest bırakıldığında kol boyunun baş ve işaret parmağın ayrımını geçmemesidir" denmiş moda sitelerinde.

sizin dediginize gore de zaten bilegin biraz altina geliyorsa yaklasik burasidir.
www.alyanstv.com
  • la traviata  (19.11.08 22:53:05) 
kolunu karşıya doğru tut.heil hitler modunda.bileği 1-2 cm geçiyorsa sorun yok.normaldir.


  • szqnn  (19.11.08 23:02:53) 
@la traviata üstadım o bas parmagı gecmeme olayı ceketin etek boyu.hazırol da durunca bas parmagı gecıyorsa etekler uzundur ceket.kol boyu eger bas parmaga gelırse hacı baba modeli olur o ceket..


  • isott  (19.11.08 23:11:11) 
@isott

valla sitede oyle yazmislar. ben cemil ipekcilerin falan yalancisiyim : )

zaten demin bi baktim da yarin giyme ihtimalim olan cekete, o da kisa geldi bana.
en iyisi mi beni dinlemeyin.
  • la traviata  (19.11.08 23:25:20) 
izlediğim moda şeyinin (hatırlamıyorum, epey oldu) yalancısıyım; gömlek kolu ceketten (parmakların dolmalık seviyesine göre) bir/bir buçuk parmak kadar dışarı çıktığı takdirde (gerçi böyle söyleyince de düdük gibi bir şey canlanıyor kafada) "hah işte budur" deniyormuş.. bu durumda başparmak hizası hacı baba modeli oluyor, evet..

bakınız şöyle:
www.ensonmoda.com
www.modaxa.com
www.abiye.biz

yılda en fazla iki kez gömlek-ceket giyen biri olarak etkisiz eleman da sayabilirsiniz beni.. düdük gibi bile olsa önemsemiyorum o kadar nadir giyince, normal olduğuna inandırıyorum kendimi..
  • sharpenter  (20.11.08 03:56:39) 
Gömleğinin manşetleri ceketin kollarının ucundan 1 cm. kadar görünürse çok şık olacaktır. Bunun için ceketini çıkarmayacağın kış günlerinde menşeti cekete tutturmak için bir iğne vs. kullanabilirsin.


  • einherjar  (26.11.08 08:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.