[]

sarhoşluk

sarhoş oldunuz. ama hala her şeyi hatırlıyorsunuz. gidip yattınız. deliksiz uyuduğunuzu düşünüyorsunuz ama sabah kalktığınızda aslında başka şeyler de olduğunu fark ediyorsunuz. pijamanız tuvalette, üzerinizde ise giymemiş olduğunuz atlet var. bu tip bir şey yaşayan var mı, veya normal mi? blackout olmuşluğum var da böyle bir şeyi ilk defa yaşadım.




 
arada filmde kesintiler olmuş olabilir. ayrıca siz uykuya daldıktan sonra kalkıp tuvalette üstünüzü başınızı değiştirip tekrar yatağı bulmuş olabilirsiniz.


  • bazilika  (11.09.12 01:51:08) 
uyuduktan sonra arada kalkıp tuvalete gittiğinizi, üstünüzü değiştirdiğinizi mi düşünüyorsunuz yokda uyumadan önce mi?


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (11.09.12 01:51:52) 
hep yaşamak istedim ama ne yazık ki hiç böyle bir olay gelmedi başıma. ağzımdan çıkanlara hakim olamadığım oldu tabiki ama hepsini de sabah olunca hatırladım hep. keşke olsaydı; ama hiç yarım saatliğine de olsa koptuğum olmadı gerçeklikten.


  • doktor sagbirakmayan  (11.09.12 01:56:53) 
yatağa net olarak yattığımı ve uyuduğumu biliyorum ki 1 arkadaşla beraber içmiştik o da bu hikayeyi onayladı. yani yatmadan önce her şey yerli yerindeydi. benim düşündüğüm bunların uyuduktan sonra olmuş olması, ama bu tarz bir şey hiç yaşamadığım için tereddüt ettim.

bunun dışında evet evde başkası vardı ama sonuçta pijamamı çıkartıp üstüme atlet giydirmek pek de komik bir şaka olmaz. gene de sorayım.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (11.09.12 01:56:57 ~ 01:57:37) 
uykudan kalktıysanız, bir de uyku sersemliği eklendiyse olabilir. bende de şöyle bir şey olmuştu alkollüydüm, yattım. tabure gibi bir şey vardı ayağı kırıktı gece o düşmüş üstündekiler yere dökülmüş kalkıp düşenleri masanın üstüne koymuşum sabah kalktığımda fark ettim ama hatırlamıyorum.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (11.09.12 02:01:46) 
çok içki içip, çok kez yürüyemeyecek, dengede duramayacak, konuşmam aşırı derecede bozulacak kadar sarhoş oldum ama hiçbir zaman ne yaptığımı bilmez davranmadım. ve her zaman ne yaptığımı hatırlarım.

bu durumun tek istisnası var, o da yine bir gece çok içip sarhoş olup, yatıp uyuduktan sonra, gece titriyorum diye birinin beni uyandırması, bir tek uyandırıldığımı hatırlıyorum (o da muhtemelen çok fazla uğraştığı için) üstümü değiştirmişim, konuşmuşum, kıyafetlerimi saçma sapan yerlerde bırakmışım falan, sabah kalktığımda üstümdeki kıyafet farklı olduğu için şoka girip, arkadaşım anlattıktan sonra da sadece uyandırdığı kısmını hatırlayabildim.

yani tahminim: sarhoşken uyuyup, uyanmak bu hatırlama olayını epey etkiliyor. o geceden çok daha fazla sarhoş olduğum günler olmasına rağmen hiç öyle bir şey olmadı bir daha.
  • of dream and drama  (11.09.12 02:46:32) 
evet uyanıp uyanmak bir ilgisi var çünkü otobüsle eve dönerken, otobüsün 2-3 dakika sızsam bile durak-ev arasını hatırlamamışlığım var. ama bunun yatağa yattıktan sonra olabileceğine imkan vermiyordum ama demek ki oluyormuş. blackout tahminimce ani sıcaklık değişiminde de oluyor.

ayrıca yaptıklarını hatırlamamak hiç güzel bir deneyim olmuyor. kesinlikle tavsiye etmem. bir kere böyle bir şey yaşayınca da sanki vucüt kendini daha rahat bırakıyor.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (11.09.12 02:59:27 ~ 03:00:59) 
olur arada. özellikle yazın içtikten sonra uykumda defalarca çırılçıplak soyunup uyudum. hatta sadece içince değil, ayık kafayla da soyunduğum oldu (ama çok nadir, soyunmalar % 90 alkollüyken oluyo). lisede yatılı kalırken arada bağırıyomuşum da zaten, oda arkadaşlarım söylemişti.


  • egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu  (11.09.12 03:40:04) 
var abicim olmazmı,abartıyorlar diyordum ama başıma geldi ama bi noktadan sonrası kayıp mesela benim 2009 yılbasında bulundugum kutladıgım yerle,uyandıgım ve yanımda olan kişiler farklı..bulundugum yerden 29km uzaktayım farklı bir evdeyim yanımda tanımadıgım insanlarla uyandım..o yuzden iç abi iç iç diyenle yavaş içicen


  • mukon  (11.09.12 04:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.