[]

Eminönünden Sülfür alacak biri lazım!

Merhaba Senegalliler!

Kendi evimde tüy dökücü yapacağım. Bi tarifi aşağıda var:

(bkz: erkeklerin koltukalti killarini alma yontemleri/@okocha)

Elime Beher Glass'ımı filan aldım lise kimya bilgilerimi kurcaladım tam heveslendim ki malzemem eksik!

Şunu biliyoruz ki Sülfürlerin tüy dökücü bir özelliği var. Ben de hem tüyümü döksün, hem de elimdeki kükürtü kullanabileyim diye direkt Baryum ya da Kalsiyum aradım. Ancak maalesef ki Anadolu'da bunları bulmak imkansız.

İstanbul'da Tahtakale'de, Eminönü'nde, İstoç'ta vs direkt Baryum Sülfür satılıyor. Hatta bugün birine tel açtım. 4 liraymış kilosu. Satıcıya "Bana ordan yarım kilo tartsana" dediğimde "la yörü; senin kargonla ıvırın zıvırınla mı ugraşacam, en az 10 kilo alman lezım" dedi. Haklı da valla. 2 lira için ben olsam ben de ugraşmam. Malum ben de 10 kilo alamam. Seri üretim yapmayacağım sonuçta (aslında iyi olur valla tutarsa paranın... ıhımm ne diyorduk).

Diyeceğim şudur ki; bir Fen gönüllüsü, kimyasever, kıl sevmeyen birisi gidip alsa şu Baryum Sülfür'den, bana iyice paketleyip kargolasa fena mı olur? Parası neyse 2 katını vercem lan! O kadar acziyet içerisindeyim. İnadan bindi lan. Bi deney yapmadan gitmeyeceğim böhühüh :(

Olmaz değil mi? Solcusundan Sagcısına, Fetullahcısından Ulusalcısına, Laik Agnostik Satanist müsvettelerinden Orhan Pamuk severler dahil herkesten yardım bekliyorum.

Not: Sözlükte bir süre daha çaylağım. Ulaşım için sururi@hotmail.com'u kullanabilirsiniz.

Edit: Aradığım yer ÖzYaldız kimya (Reklam gibi olacak ama). Hasırcılar, Cömerttürk sokak No : 21
Eminönü / İstanbul

Teli de şu: 0212 436 61 27

 
tuy dokucu krem, jilet, lazerli epilasyon ve agdadan haberdarsin degil mi???

bir de bu yapacagin sey cildine zarar verebilir bence, konuda uzman da degilsin anladigim kadariyla. sakata gelme derim. ha illa da ben bunu yapmaliyim diyorsan da tum vucuduna surme, once kucuk bir yerde dene herhangi bir sey olmazsa tamamen uygularsin.
  • kayranin kedisi  (19.11.08 19:34:39) 
ahahah abi bambaşkaymışsın. bari bomba falan yap evde. ekşın olsun. koltuk altı kılı diyosun. aacayip.


  • jfk  (19.11.08 19:39:59) 
yapmayın etmeyin, kimyasal şeyler şakaya gelmez. piyasada yıllardır satılan denemişine bile tepki veren bünyeler var. alerji olur, bi şeyler fazla kaçar. koltukaltı niyetine iki kratere sahip olmak da var işin ucunda.

ben korkarım şahsen

ama bu arada tüy dökücü olarak kullanılan bir ot var, hamam otu sanırım. yüzyıllardır kullanıldığına ve doğa ana tarafından yaratıldığına göre daha sağlıklı olma ihtimali yüksek. eminönüne gidecek kişi bulabilir sanki
  • mermaid  (19.11.08 21:17:52) 
yanına kromda aldır. yakarsan malzemeyi kroma yatır o önler delinmesini.

bide zırnık başlığına bak yapmadan.
  • cizgilipijama  (19.11.08 21:47:27) 
kimyasalları boşverin: (bkz: karinca yumurtasi yagi)


  • nicin ben  (19.11.08 22:56:48) 
@kayranin kedisi biliyorum ama inada bindi iş :)

@Diğer arladaşlar Arkadaşla konuştum bu konuyu yıllardır yapıyormuş kendisi de babası da. Babası doktormuş. Zaten bütün tüy dökücülerin içinde baryum sülfür var. O kadar da zararlı bişey değil. Yemeyeceğiz yahu :)
  • ataturkiye  (20.11.08 11:35:33) 
marketten tüy dökücü krem al bence daha iyi olur. sülfürü falan yemesen de evde böyle bir konuda ciltle birebir temas eden bişiler üretmek istiyosun hem de arkadaşın babası ve arkadaş şeklinde dayanaklarla... :))) ya yapma etme git veet sesu falan bin tane markadan al zahmetsiz olur.


  • sleep may be the enemy  (20.11.08 17:03:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.