[]

süper eve süper ev arkadaşı aranıyor!

arkadaşlar, istanbullular, kendini istanbullu hissedenler..
durum şudur:
şu anda mecidiyeköy ortaklar caddesinde, meydana, aynı şekilde cevahire yürüyerek 3-4dk, ucundan boğaz manzaralı, 4+1 dubleks ve çift banyolu evimizde ben,abim ve abimin norveçli sevgilisi beraber yaşıyoruz..
bu mutlu beraberlik daha bir süre daha sürecek olsa da, ocakta norveçli gelinimizin memleketine dönüşüne mütevellit 2 kişi kalacağız evde ve hem kira yükünü paylaşacak hem de bize arkadaş olacak birini arıyoruz..ayrıntılar:
öncelikle ocakta gidecek olsa da gelin ev arkadaşı dilerse önceden gelebilir, evde 2 tane boş oda olduğundan birini seçer yerleşir. bütün odalar mobilyalı falan filan, gelen kişinin kişisel eşyaları dışında bir şey getirmeye ihtiyacı yok..
ev iki katlı ve üst katın kendi banyo tuvaleti olduğundan dolayı bayan arkadaşlarımız da çekinmeden bizi(bu ben ve abim oluyor) görmeden(tercih meselesi :P) yaşayabilirler.ikimiz de titiz insanlar olduğumuzdan gelen kişi erkek de olsa kız da olsa genel yaşam alanlarında temizliğe dikkat etmeli..
evde kesinlikle sigara içilmiyor, gelen misafirleri de balkonlara gönderiyoruz. gelecek kişi sigara içmemeli bu yüzden..alkolle sorunumuz yok, hatta içmeyi muhabbeti, arkadaş çağırmayı severiz, isteyen istediğini getirir, ama apartman emekli apartmanı, geç saatte öyle ses falan tepki çekiyor..
bi de tane tatlı mı tatlı bir kedimiz var, bembeyaz dişi bir ankara..kedilerden korkmamak önemli yani..
duygusal meselelere gelirsek :)
evin kirası 1500 ytl, şubatta sözleşme yenileyeceğiz, 1600 olacak büyük ihtimalle..bunu 3e böleceğiz normal olarak..
ev merkezi ısıtma, yakıt parası kafasına göre geliyor ama bu yaz yalıtım yaptılar, çok fantastik yakıtlar beklemiyoruz..gene de hazırlıklı olmak lazım..
alışveriş konusunda fişleri toplayıp böleriz, şu güne kadar bi sorun yaşamadık, isteyen istediğini alır..
para konusu önemlidir, biz de kira vs. ödüyoruz sonuçta, parasını günü gününe yatıracak biri olması önemli..
bize gelince:
ben itü elektronik müh. 3. sınıftayım, öyle okuyorum ediyorum. abim de galatasaray felsefe de 4. sınıf, o da kendi işi gücünde, gelin boğaziçinde türkoloji masterı yapıyor, türkçe bilem öğrendi yani :)
sonuç olarak böyle, az tuzlu ama çok keyifli bir ev hayatı yarattık burada, katılmak isteyen olursa erostrada@yahoo.com yahut sözlükten ulaşabilir bana..
teşekkürler..

 
ev ortakların neresinde? hankı bina yani? karfurun ilerisi mi gerisi mi?


  • cha  (20.11.08 19:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.