[]

Dövme - fikir alma

Güzel akşamlar ahali. Şimdi yeni dövmem için fikrinizi almak istiyorum. Yani herkes burda çok çirkin dese bile muhtemelen yaptıracağım ama yine de bir kamuoyu yoklamak lazım.

şu nasıl durur? renk konusunda da kararsızım daha.

edit: pixel sıçmış. direk http vereyim o zaman.
postimage.org
images.wikia.com

 
cok cirkin.


  • lorenzen  (10.09.12 04:11:48) 
Çok çok çirkin değil ama güzel de değil, ve sen de bunun farkındasın galiba.


  • buff  (10.09.12 04:18:01) 
güzel olmadığının farkındayım. çok estetik kaygısı da taşımıyorum zaten. yani bence dövme denilen şey (aşırı kötü olmadığı sürece) estetikten çok anlam bakımından önemli. bunun da var benim için.


  • diyarbakir karpuzu  (10.09.12 04:21:15) 
Ya şimdi bi daha dikkatle baktım da bu desendeki sorun şu; normalde maskta ağız olması gereken yerde hiçbir şey olmaması orayı çok boş bırakmış bu sebeple ağız ve çene kısmı manasızca uzatılmış, deforme edilmiş gibi gözüküyor. O kısımda da belki gözler gibi bir ağız boşluğu olsa ya da biraz daha kısa tutulabilse o çene ucu(ki bu da desenin formunu bozar, güzel olmaz) bir miktar daha düzgün olabilir. Bir de yaptıracaksan illa renklisi çok daha kötü, renksiz yaptır.


  • buff  (10.09.12 04:24:19) 
tercih sebeplerimden biri de agız ve burun boşluğu olmaması zaten. fikir için sağol, muhtemelen dövmecime gidip üzerinde biraz oynamasını isteyeceğim. güzel bir şey çıkarır diye umuyorum.


  • diyarbakir karpuzu  (10.09.12 04:27:37) 
ilerde baktıgında iyiki yaptırmısım diyebilecekmisin ? yada cocukların sordugunda baba bunun anlamı ne diye ? kısacası vücuduna ve parana yazık resim leş


  • mukon  (10.09.12 04:32:09 ~ 04:32:27) 
bence de güzel değil ama dediğin gibi önemli olan anlam, bence gri olan daha iyi ve o arka kuyruk geriye değil de yana uzansa daha hoş durur bence, ama nereye yaptıracaksın oda hesapta


  • cometome  (10.09.12 04:33:37) 
@mukon evet diyebileceğim.

tricepse, dirseğimin üzerine arkaya yani. kuyruğun yönünü değiştirme fikri hoşuma gitti, birkaç küçük modifikasyonla daha da güzel olur gibi sanki. sonuçta dövmeci denilen adam sanatçı, elbet göze hoş görünmesini sağlar diye düşünüyorum. net kararımı taslağı gördükten sonra vereceğim zaten.
  • diyarbakir karpuzu  (10.09.12 04:37:11) 
kocaman siyah bir lekeden başka bir şey olmaz. yazık olur vücuduna. daha iyi bir şeyler seç.


  • low-life  (10.09.12 04:38:03) 
Master of All Thieves
Lord of Shadows
The Lurking Lord


Bu tanrı "Mask"in simgesidir.

Ağızının olmaması konuşmadığı, sessizliğini simgeler. Kafasındaki maske cellat maskesine benzer ve gerçek amacına uygundur. Tanınmamayı sağlar. Hırsızlar, katiller, cellatlar ve suçlular Mask'a sığınırlar.

Dövmesini taşıyan kişiler pek tekin kişiler değildir. Yolda görürseniz pek güvenmeyin derim.

İnanışa göre 1374 yılında ölmüş ve Tanrılıktan düşmüştür; fakat hala dövmesini yaptırmak, sıkı bir inanç örneği. Tebrikler. Ama karşılaşmayalım. Heretic'leri sevmiyorum.

Corellon rahibi G Man konuştu.

(bkz: frp)
(bkz: role play)
(bkz: forgotten realms)
  • g man  (10.09.12 04:41:51 ~ 04:48:55) 
@g man güzel oldu bu saatte bilen birini görmek. ama açıklamak gerekirse, ki pek ayrıntıya girmek istemiyorum, fr tanrıları arasında gezinirken mask'ın sembolünü gördüm. ama dövmesini yaptırmak istemem sıkı bir mask fanatiği olmamdan değil, sembolize ettiği şey hoşuma gitti, fr sembolizminden biraz ayrılarak kendimden bir şey buldum. yani aslen yaptırmak istediğim şey mask'ın dövmesi değil. sadece gözleri olan bir maske yaptırmak. mask'ınki elimde olan tek görsel içerik. ama konsept olarak bu, evet.


  • diyarbakir karpuzu  (10.09.12 04:50:01) 
Azizim biraz geyiğe sararak biraz role play yaparak yazdım. Yanlış anlaşılmalar olmasın. Deli ya da aşırı bir nerd değilim. :) Ha, fikir olarak oldukça güzel bence. Eğer Mask'ı biliyorsan ve yakın bulduysan bence yaptır. Manasını bilmeyenler çok net olumsuz bakmış; fakat kendi içinde bir anlam bulduysan bir de normalinin üzerine, bence gideri var.


  • g man  (10.09.12 04:55:09) 
tamam anlamı değişik alengirli bişey de, bu çizimin çirkinliği anlamının ötesine geçmiş bence.

bir sembolü daha var:
petesfr.wdfiles.com

bu link'ini verdiğim sembolü dövme olarak yaptırabiliyorsan güzel olur, yapılamz gibi ama bunu düzgün yapabilene de helal olsun..
  • ermanen  (10.09.12 05:31:36 ~ 05:35:30) 
simdi biz bilmeyenler olarak olumsuz bakmisiz ya kamuoyu aciklamasi yapmak bana dustu.
yarak nedir? hepiniz biliyorsunuz degil mi? peki kola yarak dovmesi yapilsa nolur? kotu durur degil mi? acikcasi bu dovme ab-i hayatin formulunu verse bile yarak gibi oldugu gercegini degistirmiyor.

saka lan saka. manasi var. akaaar.
  • lorenzen  (10.09.12 08:57:53) 
picturf.com

ayrıca parayı çok bulduysan bana ver iş kuriyim amk

ayrıca "Master of All Thieves" kanıtlıyor ki AT HIRSIZININ ALLAHISIN dşlskfdsşlkfsd
  • yuto  (10.09.12 10:29:01 ~ 10:30:06) 
Valla bence hiç fena değil neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım.


  • bushido77  (10.09.12 14:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.