[]

8 yaşında, erkek çocuğa hediye ne alınır + farkındalık yaratmaca

kendisi yiğenim, bu sene 3'e gidecek.
- playstation, bilgisayar, psp, her bir şeyi var.
ben de hazır okul açılıyorken okulla ilgili birşeyler de alayım, ortaya karışık bir paket yapayım diyorum. okuduğunu görmedim ama kitap istedi.
okuma kitabına ek neler alınabilir?
- çevresinde her şeyi olan nadir çocuklardan biri. elindekinin kıymetini bilmesini, onun gibi yaşayamayan bir sürü çocuk olduğunu anlamasını nasıl sağlarım?

 
tabii hiçbir hediye elektronik hediyeler gibi heyecanlandıramaz onu. köpekkovar cihaz al.


  • 1 saat bende 50 dolar  (09.09.12 22:37:00) 
üzerinde ben10 ya da sünger bob olan herhangi bişey. okul çantası olur, şemsiye olur, herşey olur.


  • kakao  (09.09.12 22:40:25) 
sony psp al okulda canı sıkılmasın :)


  • pop star ajdar top star kont  (09.09.12 22:40:40) 
valla ben puzzle severdim diye komşumuzun oğluna aldım bu yaz başı eve dönerken, bir iki parçayla uğraşmış atmış sonra,tabi bikaç kez kitap almışlığımda vardı ama onuda okumamış,sanırım artık ilgilenmiyo çocuklar.
@1 saat bende 50 dolar ın dediği doğru elektronik bişeyler gerek.

  • bunumu demek istedin  (09.09.12 22:44:04) 
national geographic'in mikroskop/teleskop setleri uygun olabilir belki??


  • marikaki  (09.09.12 22:45:26) 
farkındalık yaratmak istiyorsan bence evindeki onca ıvır zıvırı atmasını sağla ve eline bir tane kames top ver dışarıda arkadaşlarıyla oynamaya çalışsın o yaştaki çocuga onun yaşı için ıvır zıvır olan onca şey alınır mı ?
önerim
tubitak 101 basit deney diye (buna yakın) isimli bir çocuk kitabı var onu ve bulamayacagı malzemeleri alın.
  • exodia  (09.09.12 23:20:28) 
sokakta arkadaşları ile oynayabileceği, paylaşabileceği bir oyuncak alın.

top, (bkz: çivili tahta) gibi.
  • yons  (09.09.12 23:53:45) 
www.ilkekitap.com

90'lı yıllara damgasını vurmuş bir seri.Şimdiki çocuklarda pek etkisi olmaz ama şansımı deneyeyim dedim.
  • botucat  (10.09.12 01:07:31) 
ansiklopedi kullanır mı emin değilim zira amcam bile internetle tanışınca ansiklopedi serilerini kilere kaldırdı.


  • 9kuyruklukedi  (10.09.12 01:11:05) 
daha dün arkadaşımın kızı oyuncakçıdan aldı ismini sorma bakmadım,kireç taşı içine gömülmüş fosil tahta bir çekiç ve tahta keski kireç taşını ufak ufak kırıp fosile ulaşılıyor arkeolog gibi çok hoşuma gitti.fiyatı 25 tl civarıydı.


  • sergio35  (10.09.12 01:17:05) 
bu iyi fikir. bir amaç uğruna bir şey yapacak, bir şeye ulaşacak. sevebilir.


  • 9kuyruklukedi  (10.09.12 01:18:42) 
kitap almanızı istiyorsa elinden tutun beraber kitapçıya gidin. eğer istanbul'daysanız kabalcı, d&r gibi büyük kitapçılara gidin. çocuk kitapları bölümleri eğlenceli oluyor. kitapları karıştırsın, beraber bakın. sonra tam okulların açılma dönemi her yer kırtasiye dolu. kalem, silgi, boya kalemi vs gibi şeylerden istediklerini alın. sonra bir hamburger neyim yiyip sinemaya gidebilirsiniz.

onun için unutulmaz bir gün olur. çocuklar çok seviyorlar bu tip aktiviteleri. :)
  • mea maxima culpa  (10.09.12 11:49:20) 
hakkaten ya bir an çocukluğa geri gittim, ilk okuldayken aşırı düşkündüm kırtasiye ürünlerine, kokulu silgilerden tutun, renk renk kalemlere, 100 küsür parçalık pastel boya setlerine kadar. çok iyi bir fikir bence.

tabi okul açılmadan önce tüm alışverişler yapılırdı, her akşam çıkartıp sevinir sevinir özenle çantama geri koyardım.eheh
  • pop star ajdar top star kont  (10.09.12 21:45:26 ~ 21:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.