[]

istimlak edilen arsa konusu ile ilgili istanbul için avukat tavsiyesi

Bahçelievler belediyesi amcamla babamın küçük arsasınının bir kısmından normalde planda gözükmediği halde arsa boş durumda bulunduğu için yol geçiriyor. (olay yaklaşık 20 yıl önce vuku buluyor.) Arsa zaten küçük olduğu için, şu anki durumu ile imar edilemez duruma geliyor. babamla amcam belediyeye birkaç defa gidiyorlar her seferinde sonuç alamadan geri dönüyorlar. pek de üzerine düşmüyorlar. en son amca birkaç yıl önce belediyeye gidiyor şimdi para yok seçime doğru (önümüzdeki yerel seçim) size para öderiz diyorlar. amcam da zaten bahçelievler yenibosna'da rayic bedel düşük olduğu için belediye arsayı tamamen istimlak etse bile piyasa fiyatının çok çok altında bir rakam bize öder diyerek pek umut bağlamıyor bu işe. babam iste benim takip etmemi istiyor.
Konumuz bu. şimdi ben bu konuyu bir avukat aracılığıyla takip etmek istiyorum. fikir vermek açısından bu davadan ne tür sonuçlar çıkabilir. dava kazanılırsa tüm masrafları (avukatlık ücreti dahil) belediye mi öder. vs
en önemlisi bu tür konularda çalışan önerebileceğiniz dürüst bir avukat tavsiyesi varsa ister ister buradan, ister pm olarak ister, trombolin@hotmail.com adresinden, isterse de 0506 359 19 14 cebimden bana ulaşıp avukat tavsiyesinde bulunurlarsa sevinirim.


 
hukukçuların hepsi tatilde mi?


  • on kaplan  (10.09.12 09:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.