[]

İstanbul Atatürk Havalimanı ulaşım sorunsalı

Şimdi ucuz bilet bulup yurtdışına gitme planları içindeyim. Ancak Ankara'da yaşıyorum. Bulduğum bilet 07:45'de İstanbul'dan. Çalıştığım için İstanbul otobüsüne (yurtiçi ist-ank uçuşları çok pahalı) Ankara'dan en erken 22:00 gibi bineceğim. Gece 04:00 gibi otogarda olursam metro yok. (ilk metro 06:00'da) Eee uçuşa 2 saat kala havalimanında olmak gerek bir de. Havaş desen Taksim ve Bakırköy'den kalkıyor. Alternatif önerisi olan? (taksi hariç, yani taksi de olur ama kısa mesafe)

Misal Kamil Koç vs gibi firmaların servisleri havalimanına kadar bırakıyor mu? Ya da taksiyle Alibeyköy yahut Esenler'den Taksim'e geçip ordan havaş mı yapmalı?


 
taksiyle 30-35 tl civarında yazacağını hatırlatmak istedim


  • kisa  (09.09.12 10:39:54) 
ya da metrobüsle yenibosna civarına gidip oradantasiye binilebilir.
ya da otobüs şirketinin servisiyle bakırköye gidilip oradan havataşa binilebilir (havaş değil artık havataş)

  • kisa  (09.09.12 10:41:31) 
otobüslerin havalimanı servisi vardır en kötü yenibosna vardır oradan taksi yaparsın 7-8 lira tutar.


  • basond  (09.09.12 10:56:01) 
eskiden kamil koc'un servisi vardi ataturk'e. bence kamil koc gibi firmalari arayip sorun, muhakkak vardir servisleri.


  • entrapmen  (09.09.12 12:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.