[]

Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz kanalda

Önceki yıllarda çok rasladığım bir diyalog,
-şampiyonlar ligi maçını ligtv, dsmart alıcakmış olum.
Ordan bir eleman çıkar derdi 'rahatın olun beyler, uefanın kuralı var şampiyonlar ligi maçları şifresiz kanalda yayınlanır.' Nooldu kural mı değişti, d-smart nasıl yayınlıyor öyleyse?


 
çarşamba maçları d-smart
salı maçları açık kanal.

  • bad boy for life  (08.09.12 15:39:04) 
Bütün keyfimizin içine edildi. Star el değiştirince böyle oldu sanırım. Lanet ediyorum başka ne söylenebilir ki...


  • synche  (08.09.12 15:39:10) 
idman tv'nin frekansını bul bisslerini de gir işine yarar.


  • delibas_alyon  (08.09.12 15:44:08) 
o kural mı değişti, o kuralı bilen bir allahın kulu yok mu yani, yoksa kural falan yokmuydu?


  • neverletyougodown  (08.09.12 16:00:26) 
salı-çarşamba kuralı doğru. her hafta en az bir maç açık kanalda yayınlanacak. türkiye'de de star salı günleri yayınlamayı seçmiş ya da seçmek zorunda kalmış. yani salı günü mutlaka star tv'de bir maç olacak; denk gelirse gs maçı, gelmezse de o salının maçlarından biri işte.

bir maç açık kanalda yayınlandığı müddetçe dsmart istediği maçı yayınlayabiliyor yani.
  • hrskrs  (08.09.12 16:08:17 ~ 16:13:14) 
@hrskrs dediğim kural da en 1 maç açık falan diye bir şey yoktu. uefa cl'nin popülaritesi artsın diye bu kuralı koymuş, maçlar şifreli kanalda yayınlanamaz diyormuş.


  • neverletyougodown  (08.09.12 16:48:47 ~ 16:50:08) 
valla benim bildiğim tek kural bu. senin dediğin gibi bir kural ya hiç yok ya da eksik çünkü d-smart 2-3 senedir bütün maçları yayınlıyor kendi uyduruk kanallarında (eurosmart mıdır, smartspor mudur böyle kanallarda) şifreli bir şekilde, bu sene de yayınlayacaklar.


  • hrskrs  (08.09.12 16:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.