[]

Ortalama bir trafikte Beşiktaş'a ulaşımın 50 dk'yı geçmeyeceği semtler ???

..geçmeyeceği semtler nerelerdir?

Eve çıkmak istiyorum da bu semtleri kullanarak arama yapacağım.
İlginize teşekkür ederim.

 
arabanla mı? yoksa toplu taşıma ile mi?


  • kafadanbacakli  (08.09.12 14:22:14) 
toplu taşıma ve tabi yürüyerek (:


  • even i say faith no more  (08.09.12 14:23:23 ~ 14:23:38) 
mesela üsküdar olur deniz yolu ile 10 dakika da beşiktaşta olursun. üsküdar iskelesine olan mesafende 10 dakika olursa 20 dakika da beşiktaş. sabah işe giderken kahvaltını çayını da motorda gemide içersin oh mis. benim görüşürüm bu. fiyatlarda uygundur eğer paranın önemi varsa.


  • kafadanbacakli  (08.09.12 14:32:30) 
paranın önemi en az zaman kadar var.
ulaşım çözümlerinde sadece iett kullanmak istiyorum ve 2'den fazla araç değiştirmeye yanaşmıyorum.

mesela tavsiyeniz üsküdarsa hangi semtleri uygundur dediğime
, bu semtleri araştırıyorum..

bu arada tercihim avrupa yakasında olması..

yanıtlarınızı bekliyorum.
  • even i say faith no more  (08.09.12 14:41:29 ~ 14:41:58) 
ortaköy. trafik varsa bile max. 40 dakikada falan beşiktaş'tasın.


  • knux  (08.09.12 14:45:51) 
başka başka.. şişlide nereler olabilir, sarıyerde nereler olabilir, fatihte olabilir mi, kadıköyde iskeleye yakın nereler bar, efendim bunları belirtebilir misiniz?


  • even i say faith no more  (08.09.12 14:48:05) 
üsküdarda doğancılar, salacak buralar iskeleye yakın.


  • kafadanbacakli  (08.09.12 14:53:45 ~ 14:55:58) 
sarıyer'de nereler olabilir bilmiyorum ama şişli'de fulya, mecidiyeköy bunlardan sonra da şişli merkez olur. ortaköy, gayrettepe, kabataş, fındıklı, levent, karaköy, taksim, eminönü olabilir. fatih de olur aslında. özellikle aksaray, fındıkzade, çapa, cerrahpaşa, k.m.paşa gibi semtler uygun.

ama en yakın yerler ilk yazdığım yerlerdir.
  • otonomo  (08.09.12 14:57:59) 
sarıyer'i kafadan ele bi kere, o kadar uzağa gerek yok.

trafik olsa da olmasa da en iyi, en temiz ve en rahat ulaşabileceğin yer kesinlikle üsküdar. motorla 10 dk. araba, otobüs falan filana hiç gerek yok.

beşiktaş çevresinde genelde trafik vardır. ortaköy burnunun dibi gibi görünür ama iş çıkış saatinde trafikte harcanırsın.

edit: gerçi sadece iett istiyormuşsun şimdi gördüm. neyse yazdım o kadar silmeyeyim :)
  • l ikta  (08.09.12 15:19:35 ~ 15:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.