[]

Eskişehir'de n'apılır?

Evet soru başlıkta, pazar günü tüm gün bir arkadaşımla eskişehir'de olacağım, bu zamanı güzel bir şekilde geçirmek için nerelere gitmek neleri görmek gerekir? İnternetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda ne yenilip içileceği konusunda epey bilgi edindim ama gezme konusunda bilgiyi bir bilenden almak daha mantıklı olacak sanırım.

Bonus soru: terminal'den polis evi'ne nasıl gideriz?
Bonus soru 2: Takdi fiyatları uygun mudur? Ücretler İstanbul'dakinin kaç katı aşağı yukarı?


Peşinen teşekkürlerimle...

Cevat

 
Aslında aramaya inanınca bu konu hakkında pek çok cevap bulunabilir.

Buna rağmen, Sazova parkını şöyle bi turlayabilir (Masal Şatosu açıldıysa pek daha güzel olacaktır), saati denk getirebilirseniz uzay müzesi mi öyle bi yer var hemen yanında, onu gezebilirsiniz...
Odunpazarına gidip ordaki o güzel evlerin arasında küçük sokakları dolanmak bile eğlence vericidir. (ama gece değil)
Yine odunpazarında cam müzesi, karikatür müzesi'ne birer göz atabilirsiniz. sonrasında yine odunpazarında olan Şelale Park'a çıkıp Eskişehir'e ayaklarınızın altından bakabilirsiniz. (tek özelliği o, şelale fln yalan)
Sonrasında daha merkeze gelip, adalar'da iki turlayıp akşama doğru barlar sokağına adım atarak geceyi sonlandırabilirsiniz.
(söylemeyi unutmuş olabileceğim yerler olabilir)

Bonus soru cevabı: Polis eviyle terminal arasındaki mesafeyi tam bilmiyorum ama uzak olabileceklerini tahmin ediyorum. Lakin, eğer ankara yönünden geliyorsanız ve geldiğiniz otobüs istanbul/bursa yönüne gitmeye devam edecekse şoförden rica edip tekrar kalkışta sizi polis evinde indirmelerini isteyebilirisiniz. Ya da istanbuldan/bursa'dan geliyorsanız, terminale varmadan da inerek polis evine varabilirsiniz. çünkü yanlış hatırlamıyorsam polis evi o yol üzerinde...

Bonus soru cevabı 2: valla İstanbul'da pek taksiye binmmedim ama emin ol ordakine göre çok yazmayacaktır. Çünkü gidilebilecek mesafeler çok uzak değil.
  • spider03  (08.09.12 08:36:37 ~ 08:37:11) 
spider03 ün gezi planı oldukça uygun.

çevre yolunda bir polis evi var, terminalle onun arasını soruyorsan. yakınlık olarak alakaları yok.

taksi çok pahalı! eskişehir gibi düzecik yerde bisiklet kiralayın, farklı bir deneyim. pişman olmayacaksınız.
  • vaktiyle iyi biriydi  (08.09.12 11:08:24) 
Çok teşekkürler tavsiyeler için.


  • samfisher  (08.09.12 15:09:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.