[]

Eski Show TV binası

Merhaba northern Air Temple keşişleri.(Çok seviyorum bu hitapları. dkfkjsdjlfkdas)
Şimdi, benim burayı(eski show tv binası) bulmam gerekiyor. 4. Levent - Maslak civarında dendi bana lakin o tarafları hiç bilmiyorum. Tam olarak nerede kalır, mesela taksimden nasıl gidilir öküze anlatır gibi tarif edilirse çok memnun kalırım. (atıyorum örneğin kocaman hedehödö binasının karşısındaki bina gibi..)



 
4.levent'e gelmeden kanyon levent var cadde üzerinde. onun tam karşısından girin içeri solda.

taksimden metroya bincen levent'te incen. metrocity değil de kanyon yazan merdivenlerinden çıkıcan. sonra kanyon değil de diğer taraftaki çıkıştan çıkıcan (öf ne zormuş anlatımı. kanyon caddenin diğer tarafında kalsın yani). çıktığında sağda ya da solda kalıyor (çıkış yönünü hatırlamıyorum, cadde değil de içeri doğru gircen işte). girdin miydi sola doğru giderken görürsün zaten solda binayı.

anlatamadım tabe orası ayrı.
  • deckard  (18.11.08 14:09:39) 
levent istasyonunda inip gültepe çıkışından çıkman lazım. çıkınca biraz düz yürüyüp ilk sağ daha sonrada 2. sokaktan sola sapıcaksın ileride solda. biraz karışık oldu bu da.


  • la grande  (18.11.08 14:26:41) 
  • amarat  (18.11.08 15:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.