[]

Eliptik bisiklet fiyatları neden bu kadar farklı?

www.yetkilisaticim.com

Neden bu aletlerin fiyatı 300 liradan 2500 liraya kadar çıkabiliyor? Nasıl bir fark var arada?

5-6 kilo fazlalığım var, kendi halimde çalışıp biraz kilo vermek için istiyorum eliptik bisikleti, yani çok büyük beklentilerim yok. kaç liralık bir alet işimi görür sizce? Pahalı modellere ayırabilecek bütçem yok maalesef.

Uygun fiyatlı bir marka-model önerisinde bulunursanız da ayrıca sevinirim.

 
biri mekanik biri dijital çalışıyor. yani tercihine göre değişir. mesela mekanikte kolu çevirip zorluğu arttırıyorsun diğerinde dokunmatik düğmeyle. hangisini tercih edersen onu al bence. kendi fikrim kiloları verdikten sonra kullanmayacağın için mekanik alman. voit de iyidir ama daha ucuz istersen diğer markalara da bak derim.


  • yeni dunya duzeni  (07.09.12 23:24:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.