[]

growth hormonu hakkında bilgisi olan var mı ?

kullanmayı düşünüyorum hakkında pek bilgim yok
ama growth ve testesto 1 yıllık kullanım aklıma yatıyor gibi (supplement takviyesi ile tabi )
şuana kadar sadece sayısız supplement kullandım
3 yıldır body yapıyorum

iskoçya , amerika ve almanyada tanıdıklarım var, orada bulabilir miyiz
( türkiyeden almayı düşünmüyorum)

 
bilinçsiz kullanırsan kanser olabilirsin.hormon ilaçları hastlara bile kolay verlmez.


  • john holmes  (07.09.12 17:58:34) 
kullanmaya başlar isem tanıdığım steroid kullanan 4 uzman antrönör var onlara gidip programı nasıl kullanmam gerektiğini sorarım . da etkileri , nedir, katlanmam gereken şeyler nedir bilmiyorum

peşin edit ; şuan 19 küsür yaşındayım , bu sene dershande geçecek 1 yılım yani 20 den sondra 21 yaşlarıma geldiğimde kullanmayı düşünüyorum )
bi sorum daha sadece 1 yıl kullanıp bırakmayı istiyorum bırakamama durumu olabilir mi ?
  • opeth  (07.09.12 18:02:51) 
inan dışardan testosteron almanın herhangi bir zararı olmasaydı erkeklerin yarısı kullanırdı.dışardan testo alımı vücudun dengesini bozar.vücut kendi üreteceği testosteronu dışardan alınca kendi ürettiği miktarı azaltır.testisler küçülür sperm kalitesi ve hareketliliği düşer.buna bağlı olarak kısırlık vs gelişebilir.


  • karinin  (07.09.12 18:17:22) 
testesteron kullanırsan %95 kısır kalırsın..testislerin körelir..


  • john holmes  (07.09.12 18:21:23) 
pekiya growth? www.vucutcu.com şurayı okudum pek zararı çıkmadı
ben max 1 yıl kullanacam

  • opeth  (07.09.12 18:22:35) 
growth hormonun kanser yan etkısı var..ayrıca akromegali gibi hastalıklara sebep olabilir..çene kemiği büyümesi,şeker hastalığı,el ve ayaklarda büyüme,dişlerde büyümeye sebep olabilir..riskli


  • john holmes  (07.09.12 18:25:34) 
@opeth hacı bak kafana göre hormon kullanırsan bunun zararını mutlaka görürsün.büyüme hormonu eksikse ve bunun belirtileri var ise bir doktora başvur.büyümü hormonu yetişkinde uzama konusunda bir işe yaramaz.kemik uçların kapanmışsa bu konuda yapılacak tek şey ameliyattır.dışardan kafana göre kullanacağın büyüme hormonu el ve ayağın orantısız büyümesi vs gibi birçok yan etki yaratabilir.kısacası testosteron da büyüme hormonu da doktor tavsiyesi dışında kullanılırsa vücutta hormonal dengeyi bozar.


  • karinin  (07.09.12 18:29:03) 
growth ' u kafama göre değil kullanan , uzman antrenörler yardımı ile kullanacam
ve growthu boy için değil kas gelişimi için kullanacam , 2 ünite şöyle www.makes-you-stronger.com yeter

  • opeth  (07.09.12 18:39:29) 
testesteron kullanırsan testislerin küçülür,vücudun normal testesteron üretimi sekteye uğrar. ezbere büyüme hormonu kullanırsan da yine vücudun normal üretimini baskılatırsın, büyüme hormonuna bağlı sıkıntılar yaşarsın.

Ayrıca, 1 yıl kullandın diyelim, bıraktıktan sonra zannediyormusun ki etkisi devam edecek?

İlla kullanacağım diyorsan bir endokrinoloji uzmanına git, bak bakalım ne diyecek.

Büyüme hormonunu ne için kullandığın önemli değil, sadece kaslara değil her yere etki eder.
  • efx  (07.09.12 19:03:57) 
abi body'nin kralı olsan ne olur, çok sakat bence kanser, kemiklerin enine büyümesi ve daha bilemediğimiz yan etkiler. ateşle oynama kullanma bence.


  • joepiscopo  (07.09.12 22:15:35) 
kullananlar var , hiç de sıkıntı görmemişler 1 kişi bile görmedim
işi profça yaptıklarından olsa gerek,
ya bunlar zaten kalitelileri pahalı mesel 1 kutusu ( 2 aylık olanı ) 900 dolar
ben max 2 kutu alırım , testestreondan da vazgeçerim ama kombine şart diye duydum o yzüden düşük dopzda alabilirim ve trenbolonda olabilir,
sadece heves ettim 1 yıllık kullanacam
  • opeth  (08.09.12 16:30:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.