[]

Büyükdere Caddesi ve Maslak'a Daha Kaç Tane Gökdelen Yapılabilir?

Zincirlikuyu - 4.Levent arası, ara sokaklar dahil olmak üzere özellikle akşam 17-20 arası tamamen kapalı oluyor. Maslak'ta İTÜ'nün karşısı da aynı şekilde. Mudo'nun olduğu yerde, plazalara ulaşım "sokak" ebatlarında bir yoldan yapılıyor zaten.

Bakıyorum, bu civarlarda boş kalan her yerde yeni bir gökdelen inşaatı var. Özdilek vs yapılıyor.

Zaten ulaşımın kilitlenmiş olduğu belli. İşinden çıkan yarım saat-bir saatten ten önce o bölgeden çıkamıyor. Neden hala buralara gökdelen yapılıyor?

Arazi sahipleri satıp/kiralayıp para kazanacakları için yapıyorlar. Bunu çok iyi anlıyorum da, ne çalışanlarının ne de müşterilerinin rahatça gelemeyeceği bu yere neden holding merkezi kurarlar onu anlamıyorum.

Kimse çıkıp metro demesin. Yazın haftada bir yıkanan insanların ter kokusundan baygınlık geçirten o vagonlara binmek yerine arabalarıyla geliyor insanlar.

 
prestij, bilinirlik, tanınırlık vs için. "ben de varım, ben de büyük şirketim" demek zorundalar.


  • hrskrs  (07.09.12 14:24:29) 
pek yer kalmadı. hattat inşaat bitecek,
eski ntv binasının yanında bir yer var,
onun bir arka kotunda 2 bina var,
eski migrosun orası var.
eski boğaziçi kolejinin olduğu yer ve onun yanındaki yerde inşaat var.
toplamda; yapımına başlanmış 7 bina yeri var.

daha da maslak'ta yer yok.
ha recep abi nrdc-t'yi ve 3.kolordu'yu da taşıtırsa o zaman ali aga oraya bi 10 tane daha bina diker.
bu arada 3.kolordu'nun hemen altında da unia diye bir kültür ve alışveriş merkezi daha inşaa ediliyor.
  • icemanr  (07.09.12 14:26:30) 
unia kültür'ün inşaatını görüyorum.

oralar ne güzeldi. yazık değil mi la?
  • nop  (07.09.12 14:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.