[]

açık öğretim

sizce 2 yıllık üniversiteden mezun olmuş birisi sırf askerliğe faydası olması ve 4 yıllık üniversite mezunu olması açısından açık öğretimde okumak istese okuyabilir mi?

ek: dershaneye gitme durumu olmadan, evde kendi imkanlarıyla çalışarak bu iş olur mu? ne kadar zaman ayırmak gerekir? hiç alakası olmadığı bir alanda -işletme- başarılı olma şansı nedir? sınavlar ne derece kolay veya zordur?


 
evde kendin çalışarak rahatlıkla bir yer kazanrsın..aöf okucağına örgün oku.


  • john holmes  (06.09.12 23:17:56) 
sınavlardan 10 gun önce çalışarak sırf askerliği kısa yapmak için bile okunur 4 yıllık üniversite.

4 yıl boyunca ki siz 2 yıllık bitirmişsiniz toplam 3 sene okursunuz toplamda 50 ders varsa 40 ını elini kolunu sallaya sallaya geçersiniz geri kalan 10 ders için biraz çalışırsınız olur biter.

söylediklerim işletme için.
  • halilibo  (06.09.12 23:35:59) 
dersaneye gitmedim, kendim çalışırım diye aldığım kitaplara da bakmadım. ygs de 5 bininci, lys de 20 bininci oldum bu yıl.

fakat okulda dersleri filan görüyordum tabi.
  • esenbogan  (06.09.12 23:40:01 ~ 23:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.