[]

Migren mi?

Sevgili hipokratlar;
Yıllardır bi hastalık var ben de ama tam nedir bulamadım.Sen neyini bulacan doktora git dediğinizi duyar gibiyim ama durun hele.
Olay şu; Gözümde ufak parlamalar başlıyor öncelikle (Gözle ilgili değil onu çözdüm)Sonra bu parlamalar büyüyor iyice, bu 5-10 dk sürüyor.Ondan sonra direkt olarak baktığım yeri görüyorum fakat çevreyi göremiyorum bu 5-10 dk içerisinde.Neyse efenim bu parlama yavaştan kuvvetini kaybediyor, kendimi kötü hissediyorum o an ışığa duyarlılık başlıyor ve keskin kokular daha kötü ediyor beni.Sonra baş ağrısı başlıyor, genelde hafif ve uzun süreli olurken bazen de ağır ve uzun süreli oluyor.
Doktora gittim bi sefer, dedi ki o anı yakalamamız lazım ki beyin dalgalarını vs ölçelim dedi fakat o anı yakalamak mümkün değil çünkü bazen ayda bir olur bazen üç ayda bir olur, geçenlerde bir günde iki sefer oldu Her neyse bir doktor arkadaşım auralı migren olabilir dedi..
Aramızda benden başka bunu yaşayan var mıdır? Var ise neler yapıyorlar merak etmekteyim.

 
Auralı migren gibi


  • ysrn  (06.09.12 17:10:43) 
Işığa duyarlılık varsa migren gibi görünüyor. Bende de var. Tabii sadece burdan yola çıkıp migren demek de ne kadar doğru bilemiyorum :)


  • hatali sifre  (06.09.12 17:54:40) 
auralı migren. tüm belirtiler mevcut.


  • sijwocaq  (06.09.12 20:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.