[]

Deal Extreme

arkadaşlar ben bu siteden 4-5 dolarlık bir siparis verecem

free shipping yazıyor da bana inandırıcı gelmiyor nasıl iş ?
teee anasının gözünden posta masrafsız geliyor mu bu mallar ?
kaç ayda geliyor gelirse :)

bilen varsa bi de açıklasın nasıl ?

iyi günler.

 
inanilmaz ama gercek! $1'lik bir urun aliyorsun kapina geliyor bedavaya!

ben de inanmamistim ve $1'lik bir urunle test ettim. bir ay civari surmustu sanirim gelmesi. hala aklim almiyor.
  • zgor  (06.09.12 16:36:01) 
adamlar zaten tüm dünyaya gönderim yapıyorlar, posta firmasıyla ki domestic o da yani devletle bir anlaşmaları vardır. orasını sen düşünme. Free Shipping dediği ürünler free'dir. DX her zaman yoğundur, alacağın ürünlerin stok durumuna göre gelme süresi değişir.

Ama öyle 1 haftada gelmesini felan bekleme, minimum 15 gün, maksimum'un ucu açık. 5 ay beklediğim ürün bilirim.
  • kobretti  (06.09.12 16:36:31) 
yine duyuru'da okumuştum, devlet teşviki varmış posta konusunda. o yüzden ebay'de de uzak doğulu satıcıların shipping'i ya beleş ya da makul fiyatlar.


  • black sabahat  (06.09.12 16:38:32 ~ 16:38:41) 
Ben epey alışveriş yaptım.

Evet, kargo ücreti yok. Eğer ürün stokta varsa 2 hafta ile 3 hafta arası bir zamanda geliyor genelde ama temin edilme süresi vs. de işin içine girince 1 ayı geçtiği oluyor. Geçenlerde minik bir paket geldi, ne zaman sipariş ettiğimi bile hatırlamıyorum :)
  • johan sebastian  (06.09.12 16:38:56) 
Biz defalarca aldık, hiçbir sıkıntı çıkmadı. Çok pahalı elektronikler almadığınız sürece sıkıntı çıkmaz. (esasında onlarda da çıkmaz ama ürün sorunlu olursa geri gönder, bilmem ne, uğraşmak zorunda kalmazsınız.) Özellikle Nintendo Wii için bayağı aparat aldık. Güvenle alınız, gelme süresini dert etmediğiniz sürece de kullanınız.


  • Raymond  (06.09.12 16:40:55) 
tabi 15 dolar altı olan free shippinglerde paketler postada kaybolabiliyor, çünkü takip seçeneği yok ;)


  • bonjurkes  (06.09.12 16:41:56) 
yine de 1-1,5 dolares civarı bi paraya takipli olarak almakta fayda var. takipli olmasının yanında, yarı yarıya daha hızlı geliyor.


  • excomzkko  (06.09.12 17:12:04 ~ 22:37:38) 
ben aldım hiçbir sorun yaşamadım. 20 günde geliyor. çin teşvik ediyor ihracatı ve 20 günde geldiğinden bir nev'i toplu tedarik


  • neysene  (06.09.12 17:54:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.