[]

ösym ya da milli eğitimin ev adresimi özel kurumlara vermesi yasal mı?

sınavlara girerken bunu kabul etmiş oluyor muyuz, oluyorsak bu yasal mı, böyle bir şey yoksa hatta varsa bile bu benim kişisel gizliliğimi ihlal deil mi? dava açsam nolur, paranoyak değilim, sadece devletin kurumlarının benim adresimi özel firmalara vermesine ayar oldum.




 
kime vermis ki. ben veremez diye biliyorum.


  • serabetan  (06.09.12 14:50:18) 
özel öğrenci yurduna, isim ve adresim yazılı reklam geldi, aradım adresimi nerden buldunuz dedim, milli eğitimden aldık kötü bi niyetimiz yok bik bik ettiler


  • madik atak  (06.09.12 14:53:35) 
milli egitimden degilde üniversiteden ögrenci islerindeki birinin isgüzarligi ile almis olabilirler. ayni sey milli egitim bakanligindada olmus olabilir belki.


  • serabetan  (06.09.12 15:08:41) 
ÖSYS '12 adına konuşuyorum, öyle bir seçenek vardı başvuruları yaparken. Default hâli "evet"tir falan belki.


  • uyku inadim inat  (06.09.12 17:26:10) 
ösym bu bilgileri ücret karşılığı veriyor diye biliyorum. ben de öss'e girdiğimde 10'dan fazla üniversiteden eve kağıt gelmişti.


  • 1lisan1insan  (06.09.12 20:57:15) 
tamam da yasal mı bu? oha bir de parayla ha ? piii güya hukuk devletinde yaşıyor... ben bunu bi daha düşüneyim..


  • madik atak  (07.09.12 00:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.