[]

Bu Kadar Doğal mı?

Yeni gördüm ki Afyon'da bir askeri tesiste patlama olmuş ve 25 asker hayatını kaybetmiş. Bunu okumak bile sarstı. Altında da bir bakanın açıklaması "Tamamen bir kaza neticesi, muhtemelen bir el bombasının yere düşmesi neticesinde bir patlama. Burası bir cephanelik, zaman zaman olabiliyor böyle kazalar. Pakistan'da, Hindistan'da da oldu. Acı bir Hadise, bir kaza neticesinde olan bir husus." (Bir de eki eki eki gülseydin bilmemnenin bilmemnesi)

Lan oğlum YİRMİBEŞ insan. Senin gibi benim gibi kaç yıllık hayatı olan annesi olan babası olan çevreyle etkileşimi olan sözleri olan planları olan yirmibeş genç adam. Ali Arif Ahmet Bora Can Celal Cemil..

Çoğu insan karıncayı bile bilerek öldürmezken bu tepemizdekiler için bu kadar mı boş-basit insan hayatı ve onu yitirmek?

 
Onlar için sadece siyasetlerine alet edebilecekleri birer piyondan ibaret diye düşünüyorum (düşündürüyorlar).
Zira 25 "Kelle" veya birkaç "Mehmet" olarak nitelendirebildikleri için çokta umursadıklarını sanmıyorum. Yapmacık bir kaç dokunaklı söz sarfedecekler üzldük falan filan sonra aynen devam.

Hem "askerlik yan gelip yama yeri" değilki ölmeden/öldürülmeden olurmu hiç!!

Allah şehitlerimize rahmet etsin, ellerinde güç olupta kullanmayan ve gencecik insanların ölmesine sebep olanlarında belasını versin.
  • poseidon1  (06.09.12 14:46:24 ~ 14:53:42) 
merak etmeyin yarına unutulur/unuttururlar...türk milleti aldığı afyonun farkında mı ki, afyon da olanları unutmasın ! öyle ya, şehit haberlerini bile örtbas etmeye çalışan bir başbakan ve daha fazla bilgiden mahrum kalınması için çabalayan ( haber.gazetevatan.com ) bir bakan , meclisin toplanması için daha fazla kana susayan bir parti sözcüsü...eseriyle gurur duysun yüzde 52!


  • vatandaş  (06.09.12 15:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.