[]

e36 bmw 3.25i

elimizde bunların 92 model olanlarından var 211 bg-otomatik vites-cruise kontrol-dijital klima falan var 120bin kmde boya değişen yok.
her neyse araç herşeyiyle orijinal falan ama gel gör ki deli yakıyor.
önünü alamıyoruz.
satalım dedik hep çakal çukal abi şu kadar var olur mu deyip duruyor.
ee bize araba lazım ama bu dürzü kmde 60 kuruştan düşmüyor.
şimdi ;
1) tüp taksak küfür mü olur ?
2) hangi marka uygundur taksak fiyatı ne olur? (brc 3500 tl.)
3) en önemli soru yakıtı kaça düşer km bazında ?

 
1) Olmaz neden olsun bu benzin fiyatlarıyla benzinli arabaya binmek garip.
2) Brc tavsiye ederim dicem ama siz sormuşsunuz fiyat fazla geldi. Belkide motoru kompleks olduğu içindir yoksa normal 1.6 falan arabalara 1750 tl diye biliyorum. Yine de brc yaygınlık servis garanti olarak iyidir. Prins falan desem onlarda daha pahalıdır. Benim tavsiyem 2A mühendisliğin yani brc'nin yetkili şubelerinden sorun 3500 tl çok geldi çünkü acaba bir kazıklama girişimi mi diye düşündüm. Eğer gerçekten durum böyleyse sahibinden.com veya google araştırmasıyla genellikle bu modelde hangi lpg'ler tercih edilmiş araştırın. Aldesa kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı.
3) %30-%40 arası deniyor. Normalde 10 litre benzin yakıyorsa %10-%15 gibi fazla lpg yakacak yani 11,5-12 lt gibi bulunduğunuz şehirdeki lpg fiyatlarıyla siz hesaplarsınız artık.

Bunun dışında otomobilde bir sorun olmadığına emin misiniz? 60 kuruş çok fazla geldi ya da sürekli tapagaz kullanıyorsunuz.
  • layer26  (06.09.12 02:16:38) 
hayır çok hor kullanılmıyo ama şöyle söyleyim.
cebeci-eryaman(ankara) arası tek gidişte 50 lira benzin yiyor.

  • mutcai  (06.09.12 14:49:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.