[]

havai fişek patlatmazsa ölecek

www.youtube.com
ya şunları izledikçe öyle kıskanıyorum ki. burda yapmaya kalksan götünden kan alırlar. ama bi gün patlatmazsam içimde kalıcak:( böyle bildiğimiz havai fişek biraz zor olur da, ona benzer ama daha olaysız daha küçük bi şey var mı? varsa adı ne,nerden alıp nerde patlatılabilir ki?



 
(bkz: çatapat), (bkz: kız kaçıran) mahalle bakkalı.


  • uykusuz her gece  (06.09.12 01:20:09) 
resmen adamın bi taraflarına girdi o roket :)


  • killerbee  (06.09.12 01:23:38) 
@uykusuz her gece çatapat patlatmıştım çok bebek o, ama kız kaçırana bi bakayım.
@killerbee resmen mal onlar yaa, www.youtube.com şuna bak. bunların yemine suyuna ne karıştırıyolar da böyle olmuş bu çocuklar amaan

sis bombası nasıl yapılır videosu falan izliyom da, kolaymış aslında. ee ama yaz bitti şimdi, şimdi nerde nasıl yapçaz bunları. tüh ya:(
  • aseton  (06.09.12 01:37:05) 
bu videodakilerin hepsi kaşınmış ama birsey olsun diye..

ben bir dugunde kurtlu oldugum icin gidip seyretmistim.. gayet de usturuplu, guvenlikli eglenceli ama cok gurultulu bir fasilite..

silah satan dukkanlardan edinebilirsiniz.. azami onlemi alirsaniz hicbirsey olmaz.. sartlari zorlarsaniz, komiklik olsun diye kasarsaniz sizin de bir videonuz olur.. :)
  • bigman  (06.09.12 01:41:16) 
renkli sis bombasının elinde patlaması sonucu eli kolu kopan bir adamın videosunu görmüştüm. ve sis bombası öyle çok yüksek basınçla patlayan birşey değil.


  • killerbee  (06.09.12 01:41:36) 
@bigman keşke o kadar gürültülü olmasa ya, ben bunlar gibi çıldırsam çevreden şık bi dayak yerim gibime geliyor. işte hep tesis sıkıntısı bunlar, nerde bizde böyle müstakil ev, çayır çimen falan. böhüğ


  • aseton  (06.09.12 01:47:59) 
amatör havai fişekler av bayilerinde 16 28 32 li sekillerde satılıyor sayılarda yanlışlık olabilir çok pahalıda degil ankarada 16 lı 50 liraydı galiba zorlarsan ucuza bulursun adama daha önce kendim attım etrafına taş koyarak sabitliyorum sonrada paketin üstünü tamamen açıyorum fitili yakıyorum filan de sorun çıkmadan alır boş bi arazidede nerende istiyosan oranda patlatırsın:)


  • spadæs  (06.09.12 02:22:04 ~ 02:22:36) 
bir de eskiden füze adıyla satılan bir şey vardı, adı gibi 10 cm bir füze şeklinde, havai fişeğin 1/5 ölçeklisi gibi bir şeydi. yerden 8-10 metre yükselip havada patlar ışık saçardı.


  • atesikus  (06.09.12 02:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.