[]

hangi internet aboneliği?

merhabalar,

uzun süredir mobil olmam dolayısıyla internet bağlantısı için vodem kullanmaktayım, her bakımdan çok memnunum ancak malumunuz kotalı bu alet. bugünlerde yerim sabitleşti ve artık kotadan bağımsız takılacak bir bağlantım olsun istiyorum.
imkanlarım şunlar: oturduğum semtte kablo altyapısı yok. halihazırda telefon hattım yok. kablolu bir modemim var ve onu kullanmayı tercih ediyorum. ortalama bir hız benim için yeterli olacaktır.

hangi şirketten, hangi fiyata ve hangi koşullarla bir bağlantı almalıyım? şimdiden teşekkürler.

not: taahhüt olayına çok gıcığım, daha önce gerekli giriş ücretlerini ödeyip taahhütsüz bir adsl aboneliğini 4 yıl kadar kullanmıştım. taahhütsüz seçeneğim varsa tercihimdir.

 
yau arkadaş zaten 2-3 tane şirket var gir sitelerine bak taahhütsüz ücret listelerine hız sınırlarına kullanım limitlerine.. seç hangisi sana uyuyorsa. yani buraya böyle sıkıcı ve günde 10 defa sorulan bir konuyu uzun uzun yazarak cevap bekleme. biraz parmakları çalıştır.


  • inancsiz deve  (05.09.12 20:59:51) 
@deve, bir süredir ttnet'in sitesine bakıyorum, hiçbir şey anlamıyorum.
benden daha zeki insanlar vardır muhakkak, umarım bir kısmı da cevap verir.
özetle spor olsun diye sormuyorum.
he ayrıca sanane?
  • manuel mandalina  (05.09.12 21:17:01) 
sanmam.


  • inancsiz deve  (05.09.12 21:19:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.