[]

Grafik işler için makina seçimi

...günü geldi ve sağlam bir makina talebinde bulunabileceğim şirketime.

Öncelikle Adobe cs6'nın başgösterdiği güzide yılımızda büyük boyutlu ya da çok sayfalı süreli yayınları hazırlamada sıkıntı yaşatmayacak, diğer departmanlarla etkileşim konusunda sorun çıkartmayacak, sunum ve ofis programlarında kombine bilet etkisi yaratmasını beklediğim ideal tercihleriniz nelerdir?

a) Mac / PC
b) Laptop / Dektop
c) Monitör ve sistem tercihleri

Sırasıyla yardımcı olunabilecek kombinasyonda fikirlerinizi paylaşırsanız oldukça faydalı bir meyve çayını höpürdeteceğim.

Sevgiler / Saygılar

 
üst düzeyse imac 27 ofis kullanımı için..yok ben evdede calısıorum diyorsan macbookpro 15 yada macbookpro 13 i7...yada macbook air 13 i7 alıp 21.5 yada 27 inc ekran alıp ofiste baglantılı kullanabilirsin.söyle söyleyim grafik=mac diger tüm bilgisayarlarda yeri gelir lanet edersiniz...ayrıca çözüm olarak bunlar pahalı gelirse ofise mac mini öneririm


  • mukon  (05.09.12 19:46:32) 
macbook pro tabisi... 15" retina display olanından olursa tadından yenmez.

bütçeyi aşağı yukarı diyeydin daha keskin şeyler derdik.
  • gominist redar  (05.09.12 20:01:51) 
ust duzey bir pc tabii ki de. farki fiyati cunku.

ama illa laptopa kayilacaksa lenovo w serisi derim.
  • yirtik foto  (05.09.12 20:17:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.